Slider

Lastenvaateostoksilla Tukholmassa

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Tukholman risteilymme ajoittui täydellisesti alennusmyyntien aikaan. Googlettelin innoissani ennakkoon vauvanvaateliikkeitä hyvien alejen toivossa. Toteutus jäi kuitenkin puolitiehen. Aurinkoinen sää sai meidät maleksimaan ulkona ja istahtamaan terasseille niin usein, että vauvanvaateshoppailut jäivät yhteen liikkeeseen.

Suuntasimme ensimmäisenä Östermalmille Sture Gallerian -ostoskeskukseen ja siellä Babyshop Storeen. Iik, miten söpö liike. Kaikki oli niin kaunista. Ja niin epäkäytännöllistä. Onneksi hinnat olivat kalliita, eivätkä alennukset olleet kummoisia. Järki voitti ja jätin ihqut pitsimekot (joita ei kuitenkaan ehtisi kertaakaan pukemaan Islan päälle) kauppaan.Södermalmin lastenvaateputiikit
Ajatuksena oli madella Östermalmilta hiljalleen Södermalmille ja käydä vielä kolmessa lastenvaateliikkeessä:
- Luomuliike EcoSTHLM
- Helminauhabodyjen, jättirusettien ja smokkibodyjen The Tiny Universe
- Sirkustaiteilijasuvun Mini Rodini

Näiden sijainnit on kortteleiden päässä toisista, joten näissä olisi ollut helppo piipahtaa. Mutta matelimme tosiaan, ja nämä liikkeet jäivät aikataulusyistä välistä. No, seuraavalla kerralla sitten. Onpahan Islakin sitten jo isompi ja vaatteet menevät päälle pidempään kuin pari kuukautta.

Tukholman kirpputorit
Kotiin päästyämme avasin edellisellä viikolla postiluukusta tulleen Vauva-lehden. Harmituksen harmitus. Siinä oli shoppailuvinkit Tukholmaan, jossa oli mukana parhaat lastenvaatekirpparit. Tässä nekin nyt sitten. Kykää te muut. Mekin sitten seuraavalla kerralla.

- Hyväntekeväisyyskirpputori Myrorna esim. Norrtullsgatan 9, metro Odenplan
- Sunnuntaisin Söderloppis Folkkungagatan 45, metro Medborgarplatsen
- Lasten perusvaatteita Nu & Då Second Hand, Norrtullsgatan 31, metro Odenplan


Vauvan kanssa Tukholmaan vaateostoksille oli helppo matkustaa ainakin Vikingin kyydillä. Lue juttu aiheesta: Itämeren iloinen yllättäjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan