Slider

Japanilaisten outoa huumoria Alice in Wonderland -teemaravintolassa

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Täytyy myöntää, että ensimmäinen asia, mikä minulle tuli mieleen Japanista matkasuunnittelun alkumetreillä, oli japanilaisten outo huumorintaju. Ja nimenomaan outojen ravintoloiden osalta. Google löysikin minulle heti kasan outoja ravintoloita Tokiosta. Jos outous kiinnostaa, kannattaa vilkaista esim. Matador Networkin lista.

Yritimme tehdä varausta jo ennen matkaa Ninja-ravintolaan, mutta he eivät koskaan vastanneet. Kun hotellin respatäti soitti heille, vastaus oli, että he ovat kuukauden eteenpäin varattuja. Pöytävarauksen saimme lauantai-illalle Alice in Wonderland -teemaravintolaan.

Vastassa meitä oli tarjoilijat, Hatuntekijä ja itse Liisa.Ruokalista oli pieni laatikko, jonka mukana tuotiin kello, mitä soittamalla sai palvelua.Ennen varsinaisia ruokia meille tuotiin leipää, jota sai syödä omalla vastuulla. Olihan tietenkin teeman mukaan mahdollista, että leipää syömällä kutistuu.

Ruokien ulkoasuun oli panostettu huomattavasti enemmän kuin makuun. Eivät ruuat pahoja olleet, mutta aika usein on tullut syötyä parempaakin :) Alkupalana minulla oli greipin sisään rakennettu salsa-äyriäisannos ja Sadulla kevätrullia. Kuvan pääruoka oli kala-äyriäispata, jonka päälle oli leivottu voitaikinakuori. Jälkiruokana suklakakkua jäätelön kera.Sisustus oli tietenkin teeman mukainen. Sisään tullessa käytävän seinät olivat kirjan sivuja, joissa luki otteita tarinasta. Astuimme siis kirjaimellisesti sisään tarinaan. Osa pöydistä oli pelikortteja, yksi pöytä oli teekuppi. Sisustuksesta huomasi, että ravintola täyttää jo 10 vuotta.Ravintola oli ihan hauska kokemus. Ei parhaasta päästä, mutta olisi jäänyt harmittamaan, jos emme olisi missään teemaravintolassa ehtineet käydä. Tämä Liisa Ihmemaassa -ravintola on suunnattu koko perheelle, mutta voisin kuvitella, että Ninja- tai Alcatraz-ravintoloiden kokemukset olisivat olleet hieman rankempia. Olisiko kokemus sitten ollut parempi kuin Liisana Ihmemaassa? Sitä en pysty pelkän yhden ravintolan perusteella sanomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan