Slider

Naistenpäivän pikapiipahdus Italiassa

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Musiikki soi, tunnelma on rento, lasin pohjalta nousee hennot Prosecon kuplat, aurinkokin pilkahtaa, ja melkein jo lämmittää. Kun pistää silmät kiinni, voi oikeasti kuvitella olevansa kesäisessä Italiassa.

Silmät aukikin Punavuoren Mille Mozzarelle on kuin olisi Italiassa. Kaikki on kohdillaan, tarjoilijakaan ei puhu suomea. Ei auta muu kuin nauttia.Lauantain brunssiin kuuluu kolme ruokalajia, jotka saa halutessaan myös kasvisversiona. Ensimmäisenä pöytään tuotiin kolme erilaista pientä leipästä, joiden päällä oli oliiveja, tapenadea, artisokkaa, aurinkokuivattua tomaattia, juustoa.

Heti tämän jälkeen tuli lautasellinen täynnä herkkuja. Hedelmiä, salaattia, juustoja, hilloja, kinkkuja. Ei edes tiennyt mistä aloittaa. Ei olisi tehnyt mieli aloittaa ollenkaan, kun annos oli niin kaunis. Mutta kun aloitti, ei voinut lopettaa ennen kuin lautanen oli tyhjä. Voi mitä makuja. Jokaiselle juustollekin oli oma yhdistelmänsä, jonkun päällä oli hunajaa, toisen päällä vadelmavinaigrettea (ehkä? ainakin sille se maistui:), yhden päällä pestoa. Viikunahilloakin oli aseteltuna päärynän päälle.

Ja sitten kun oli jo aivan täysi, tuli eteen vielä suussasulavan täyteläinen suklaakakun pala. Pala olisi voinut olla puolet pienempi. Mutta kaikki tuli syötyä. Ähky ja onnellisuus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan