Slider

Rinkka vai matkalaukku?

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aika kuluu ihan liian nopeaan. Todella vaikea kuvitella, että kolmen viikon päästä olemme jo Japanissa. Nyt siis pitäisi alkaa vihdoin päättämään, tuleeko mukaan rinkka vai matkalaukku.

Aina kun vain mahdollista, valitsen matkalaukun. Miten ihanaa onkaan pakata laukkua, johon mahtuu mitä vaan todella helposti. Minulla on vielä superkäytännöllinen Haglöf's-matkalaukku, joka jakaantuu kahteen osaan. Sen voi siis täyttää vain puolilleen, tai vaihtoehtoisesti molemmat puolet ja tila tuplaantuu. Koskaan ei ole laukusta loppunut tila kesken, ja laukun pyörätkin rullaavat kuin unelma.

No entä se rinkka sitten. Ei siinäkään ole tila koskaan loppunut kesken. Ei edes silloin kun se oli mukana Galapagossaaret - Machu Pichu -reissussa. Eli mukana piti olla rantavermeiden lisäksi vaelluskamat, makuupussit, pyyhkeet. Kenkiä vaellukseen, viidakkoon, rannalle, kaupunkilomalle. Lisäksi ostin matkalta tuliaisiksi useat kengät, koristeviltin ja vaikka mitä muuta. Tilaa löytyy siitäkin. Mutta se ei silti ole sama kuin ihana avara ja tilava perässä huomaamatta rullaava laukkuni.

Ei ole varmaan vaikea arvata kumman ottaisin mieluummin mukaan ;)

Mutta miten tämä täydellinen matkalaukkuni selviää Japanissa? Vuoriston temppeleissä munkkien mukana? Ruuhkaisissa Tokion metroissa? Eihän se välttämättä siellä selviä.

Voi olla että joudun taipumaan rinkkaan. Tavaramäärähän on viikon matkalla todella pieni. Pohdinta jatkukoon, tai toisin sanoen itseni taivuttelu siihen, että se rinkka on oikeasti parempi vaihtoehto. Vai onko? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan