Slider

Rakkolaastaria ja kiukkupatukoita

torstai 20. maaliskuuta 2014

Niitä tulen tarvitsemaan Japanissa viikon päästä!

Teimme nimittäin matkasuunnitelmaa. Missä käymme minäkin päivänä, mitä ehdottomasti haluamme nähdä ja kokea, mitä vielä varalta, jos aikaa jää. Hah, vai että jos aikaa jää. Ei muuten jää näillä suunnitelmilla :)

Naurattaa jo valmiiksi näky meistä kahdesta Suomalaisesta naisesta juoksemassa pää kolmantena jalkana Japanin kaduilla milloin kalatoria etsien, milloin tiettyä temppeliä, milloin teeseremoniaa. Mt Fuji on sen verran korkea vuori, että sen luulisi löytävän helposti. Hih, tämän uskallan sanoa sen takia, että aiomme tehdä sinne valmiiksi järjestetyn päiväretken. Hypätään siis vain turistibussiin, joka vie meidät perille. No, ei pidä vielä hengähtää, kun emme ole vielä sen turistibussin kyydissä :)

No ei sentään. Suunnitelmat voi olla suuret, mutta osataan me ottaa rennosti. Osataanhan? ;) Totta kai osataan. Jos joku temppeli jää näkemättä, niin se ei pilaa matkaa. Tärkeämpää on nauttia hetkestä. Jos sushibaari kuulostaa temppeliä houkuttelevammalta, niin sushibaariin mennään. Ja jos joku päivä meillä on kiire kuumaan lähteeseen, niin voi sen viisi minuuttia juosta siitä edestä että palkintona on rentoutuminen höyryävässä Japanilaisessa kylpylässä.

Nyt siis vaan kiukkupatukat ja rakkolaastarit valmiiksi odottamaan lähtöä. Niillä pärjää pitkälle!

Kuva: Japan National Tourism Organization www.jnto.go.jp

2 kommenttia:

  1. Oi kun ihana blogi! Löysin tänne ja jään odottamaan Japanin päivityksiä. Toivottavasti säät hellivät ja flunssa on parantunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiotossa olemme parhaillaan ja aamulla jatkamme matkaa munkkiluostariin Mount Koyalle. Flunssa jäi Suomeen ja säät on suosineet vaihtelevasti. Se on kuitenkin takuuvarmaa, että matkakertomuksia tulee riittämään. Koko ajan olemme olleet liikenteessä, emmekä silti ole ehtineet kaikkea suunnittelemaamme. Innolla odotan itsekin, että pääsen purkamaan matkakuvat :)

      Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan