Slider

Kokemuksia kreikkalaiselta Karpathoksen saarelta

keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Olen hehkuttanut blogissani Kreikan Karpathosta joka kulmasta. Postausten määrästä ja monipuolisuudesta voi varmasti päätellä, että nautin Karpathoksesta täysillä siitä sekunnista lähtien, kun jalkamme koskivat ensimmäisen kerran tämän mielettömän upean kreikkalaisen saaren maanpintaa. Matkassa olimme heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Matkassa meitä oli mieheni ja 2-vuotias tyttäremme.Nyt on aika koota kaikki kokemuksemme Karpathoksesta yhteen. Tässä postauksessa onkin linkitettynä kaikki kirjoitukseni tästä saaresta, joka ällistytti tuon tuosta.

Me kiersimme Karpathoksen pari kertaa vuokra-autolla ympäri, kävimme muutamalla saaren upeista ja niin toisistaan erilaisista rannoista, vierailimme pienissä, söpöissä vuoristokylissä kuin myös pitkään eristyksissä olleessa Olympoksen vuoristokylässä.

Kokeilimme Apollomatkojen retkivalikoimista valmista viinitilaretkeä, nautimme upeasta, viiden tähden hotellistamme, Alimounda Maresta ja sen ihanasta infinity-altaasta ja omasta hiekkarannasta.Söimme hyvin, kuten Kreikan matkalla asiaan kuuluu ja ravintolavinkkejä satuimme saamaan jopa paikalliselta perheeltä, johon törmäsimme hotellin uima-altaalla.

Tässä kaikki kokemuksemme Karpathokselta. Lue kaikki tai poimi ne, mitkä itseäsi kiinnostavat. Tällainen oli meidän loma:

Oletko sinä käynyt Karpahtoksella tai suunnitteletko matkaa saarelle?Matkustimme Karpathokselle yhteistyössä Apollomatkojen kanssa.

Pysy matkassa mukana:

6 kommenttia:

 1. Karpathos on ihana!!!
  Olen käynyt ensimmäistä kertaa siellä Aurinkomatkojen pakettimatkalla vuonna 1998 ja ihastuin. Toista kertaa kävin joskus vuoden 2006 hujakoilla, lokakuun lopulla asuessani Kreetalla ja mentiin laivalla Sitiasta.
  Karpathoksessa tykkään etenkin Pigadian "kaupungista", Apella Beachista ja Kyra Panagian rannasta. Tosi kaunis saari ja ruoka hyvää! Pitää mennä pian uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!
   Me ei valitettavasti ehditty Kyra Panagian rannalle ollenkaan. Tuo on niin mahtava saari, kun siellä on niin paljon nähtävää, vaikka se on niin pieni.

   Poista
 2. Jopas on kattava vinkkipaketti! Kreikan saaria ei ole tullut pahemmin kierreltyä, mutta näitä kuvia katsellessa alkaa kyllä kiinnostaa kovasti. Pitää palata näihin juttuihin kun saadaan Kreikka mahdutettua meidän matkalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karpathos on pieni saari, mutta kierreltävää ja kirjoitettavaa kertyi aikamoinen määrä! Suosittelen kyllä Karpathosta sitten kun Kreikka päätyy teidän matkalistalle!

   Poista
 3. Voi ahdistus! :-) Varattiin juuri viikon matka ja nyt luettuani pintaraapaisun postauksestasi kaduttaa, että ei lähdetty kahden viikon reissuun. Kiitos mahtavasta vinkkipaketista! Alan kahlata sitä läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja ihanaa matkaa teille! Onneksi Karpathos on sen verran pieni, että viikossakin ehtii hyvin joka paikkaan, kun siirtymisikn ei kulu aikaa :)

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Perinteinen suomalainen juhannus ranskalaisella vivahteella

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan