Slider

Lapsikatraan kanssa Kööpenhaminassa

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Marraskuun ensimmäisenä perjantaina meitä oli yksi iloinen vauva ja kaksi hyvin, hyvin väsynyttä vanhempaa. Olimme juuri saaneet uuden kotimme "lattiasta kattoon" -remontin valmiiksi. Myös tavarat oli muutettu vanhasta kodista uuteen. Asuimme jo uudessa kodissa, mutta pientä viilattavaa oli vielä siellä ja täällä. Huoh.

Olimme kuitenkin innoissamme. Odotimmehan Jyväskylästä saapuvaa matkaseuruetta. Vanhempani, siskoni ja hänen 5- ja 6-vuotiaat pojat tulivat meille yökylään, ja aamulla oli aikainen lähtö Kööpenhaminaan pitkäksi viikonlopuksi. Tämä tulisi tarpeeseen. Eivät olisi uuden kodin keskeneräisyydet kaivertamassa muutamaan päivään. Poissa silmistä, poissa mielestä. Toimii.

Vaikka olimme Kööpenhaminassa marraskuussa, sattuivat säät olemaan todella hyvät kaupunkilomailuun. Pääasiassa saimme kuljeskella auringonpaisteessa. Ja jos pilvimassa tulikin taivaalle, niin ainakin Vesterbrossa oli talon seinään maalattu hieno portti poutasäähän. Sadetta tuli vain öisin.Majoitus läheltä kaikkea
Löysimme matkakatraallemme unelmien majoituksen airbnb:n kautta ihan Kööpenhaminan rautatieaseman vierestä. Unelmaa siinä oli sekä majoituksen sijainti että majoitus itsessään. Sijainti oli alle korttelin päässä rautatieasemalta. Näin liikkuminen matkalaukkujen ja lasten kanssa lentokentältä majoitukseen oli todella helppoa. Eipä tarvinnut edes miettiä turvakaukalon raahaamista mukaan matkalle. Joka paikkaan pääsimme todella kätevästi kävellen tai julkisilla.

Näkymä asunnon parvekkeelta sisäpihalle.


Itse majoitus oli todellinen löytö. Meitä oli kolme seuruetta, ja huoneistossa kolme makuuhuonetta. Kävipä vielä niin kätevästi, että asunnon omistajilla oli noin meidän Islan ikäinen tyttö, ja täten myös pinnasänky, jossa Isla nukkui, mutta myös noin siskoni poikien ikäinen poika, jonka huone oli täynnä juuri poikia kiinnostavia leluja.

Makuuhuoneiden lisäksi asunnossa oli suuri ruokailutila, jonka keskellä pitkä pöytä, jonka ympärille mahduimme kaikki syömään. Näiden lisäksi vielä erilliset keittiö ja olohuone. Asunnosta löytyi siis tilaa ihan vain olla, ilman että tarvitsisi koko porukan istua saman sängyn ympärille kerääntyneenä. Yksi wc ja suihku eivät ihme kyllä aiheuttanut jonotustilanteita.
Ohjelmassa oleilua
Mitään suurensuurta ohjelmaa emme rakentaneet viikonlopun ympärille. Googlettelin kyllä Kööpenhaminan lapsitekemistä, ja sitä siellä olisi ollutkin vaikka kuinka paljon, vaikka talvikautena olimmekin liikkeellä. Emme kuitenkaan halunneet juosta viikonloppua aktiviteetista aktiviteettiin. Muutamia ravintoloita olin valinnut meille jo etukäteen. Niistä kirjoittelinkin jo aiemmin (postaus löytyy täältä).

Ruuan ja yleisen fiilistelyn lisäksi olimme päättäneet käydä Kööpenhaminan eläintarhassa ja kanavaristeilyllä. Näistä saimme toteutettua toisen, ja kävimme sunnuntaina eläintarhassa. Sinne on rautatieasemalta muutaman kilometrin matka, joten jalkoja säästääksemme menimme sinne junalla. Jälkikäteen totesimme bussin vievän todella paljon lähemmäksi, ja takaisin tulimmekin bussilla, joka siis lähti suoraan eläintarhan portilta. Junalta taisi olla kävelyä ainakin kilometrin verran.Kööpenhaminan eläintarhaa on kai kehuttu eettisyydestään, mutta mene ja tiedä. Onpa Kööpenahminan eläintarha saanut nimittäin myös kritiikkiä. Kritiikistä voi lukea Muru Mou -blogista tästä linkistä. Panostaako Kööpenhaminan eläintarha sitten niin paljon esimerkiksi uhanalaisten eläinten suojeluun ja tietoisuuden levittämiseen, että eläintarhan huonot puolet ovat hyviä pienemmät? Siihen minulla ei ole oikeaa vastausta. Hyvää pohdintaa eläintarhojen eettisyydestä on kirjoittanut Vaihda Vapaalle -blogin Elina. Lue pohdintaa tästä linkistä.

Oli miten oli, siskoni lapset olivat kuulleet ennakkoon hurjia juttuja päiväkotikavereiltaan Kööpenhaminan eläintarhan käärmetalosta, että ei sitä olisi voinut välistäkään jättää. Sitä käärmetaloa sitten metsästettiinkin ensin karttojen ja lopulta henkilökunnan ohjeiden kanssa. 

Lelukauppoja ja designia
Osan viikonlopusta käytimme shoppaillen. Kuten arvata saattaa, 5- ja 6-vuotiaat pojat olisivat voineet käyttää koko lomansa Disneyn, Legon ym liikkeissä. Minä en ole vielä aiemmin noissa liikkeissä juuri käynyt, joten olin kyllä itsekin positiivisesti yllättynyt, miten valtavan hyvin liikkeet panostavat lapsivieraisiinsa.

Me emme tälläkään kertaa leluliikkeissä juurikaan aikaamme viettäneet, vaan kiersimme koluamassa tanskalaista designia. Jostain luimmekin tanskalaisten käyttävän eniten rahaa sisustukseen koko maailmassa. Löysinpä itsekin aivan upeat pöytätabletit. Maksoivat 40 euroa kappaleelta. En ostanut. Löysimme kuitenkin muutaman julisteen ja kynttilänjalan uuteen kotiimme, ihan sopuhintaan. Islakin sai ihanasta vauvaliikkeestä, Karrusellasta, pallon.
Ohjelmaa seuraavalle Kööpenhaminan visiitille
Paljon jäi siis Kööpenhaminasta näkemättä. Emme huomanneet edes käydä katsomassa niitä ihania kanavia, vaikka kanavaristeilyn päätimmekin jättää välistä. Olimme pariinkin kertaan ihan parin korttelin päässä, mutta jotenkin se nyt tälle kertaa oli liian kaukana. Myös Tivolissa olisi ollut mukava käydä, mutta siihen emme saaneet edes mahdollisuutta Tivolin ollessa talvikaudella kiinni. Ja ne useat ravintolat, jotka jäivät sinne seuraavalle kerralle. Ne eivät ihan heti kesken lopukaan.

58 kommenttia:

 1. Huoneistot ovat kyllä käteviä lasten kanssa matkustaessa. Meillä on kolme lasta ja normihotellit alkavat olla jo poissuljettujen listalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meidän seurue olisi kyllä mahtunut hyvin hotellihuoneisiinkin, mutta asunnon vuokraaminen oli huomattavasti edullisempaa, ja myös tosiaan kätevämpää.

   Poista
 2. Tuo asunto vaikuttaa tosi passelilta vaihtoehdolta. Kaikkialle ei aina ehdi, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla ehditte niihin paikkoihin, jotka nyt jäivät välistä. Joka tapauksessa vaikuttaa olleen mukava viikonloppu. Pakko vielä sanoa, että tosi hieno tuo maalaus talon seinässä, hämäävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka paikkaan ei todella yhdellä reissulla ehdi, mutta parempi on fiilistellä rauhassa kuin juosta pää kolmantena jalkana kaikki paikat. Joskin joillekin matkoille sekin sopii. Ja kyllä, meillä oli tosi mukava viikonloppu.

   Se maalaus oli tosiaan hämäävä. Sitä piti oikein tuijottamalla tuijottaa :)

   Poista
 3. Ihana tuo maalattu talo! Tuollaisia pitäisi olla enemmän. Kuulostaa mahtavalta tuo teidän airbnb-löytö. Itse en ole vielä palvelua testannut, mutta niin paljon positiivista oon siitä kuullut, että sopivan tilaisuuden tullen pitää kyllä itsekin kokeilla. Tuntuu että se on kannattavaa varsinkin juuri isommalla porukalla. Tanskalainen design on muuten ihanaa. Vaikka harvoin raaskin mitään ostaa, niin sitä on kyllä ihanaa ihastella ja hypistellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :) Airbnb on kyllä kätevä tietyissä tilanteissa. Me vuokrattiin viime kesänä Italiasta myös talo Airbnb:n kautta, ja sekin toimi tosi hyvin. Siinä tosin en itse ollut vuokraajana.
   Tanskalaisen designin hintalapuissa on aina itselle yksi nolla liikaa :D

   Poista
 4. Tuollainen loma ilman isompia kiireitä on varmasti ollut rentouttava. Itse muuten olen käynyt joulukuussa Tivolissa, oli upea talviaikana, varsinkin kun silloin sattui olemaan lunta reilusti. En itse asiassa tiedä, onko se joka vuosi ennen joulua auki vai miten.

  Upea tosiaan tuo talo, senhän voisi oikein ottaa kohteeksi Kööpenhaminassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Tivoli on aina auki Halloweenina ja joulun aikaan. Me emme osuneet kumpaankaan. Kyllä ne valot sieltä houkuttelivat, mutta portit oli kiinni :/

   Se talo oli Kodbyenin ravintola-alueen vieressä, joten samallahan voi käydä syömässä hyvin :)

   Poista
 5. Tuon hintainen pöytätabletti olisi voinut jäädä minultakin ostamatta! :D
  Kööpenhamina on kyllä ehdottomasti kaupunki johon täytyy pian järkätä jonkinlainen visiitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhdellä pöytätabletilla selviäisi, niin sitten olisin voinut sen ostaakin, mutta kuusi tablettia olisi jo tehnyt aikamoisen loven matkabudjettiin. Jaiks :D

   Suosittelen kyllä Kööpenhaminaa!

   Poista
 6. Kiva että teillä on hyvät säät, kai se ilmastokin on jo tolla korkeudella ihan himpun verran erilainen kuin Suomessa. Täällä kun marraskuu on niin masentava ja sitten sitä aina ajattelee, että sama juttu kaikkialla. Toissavuonna Berliinissä oli ihan upeat säät marraskuussa. Mutta Köpis vaikuttaa raikkaalta skandinaavikohteelta, ja varmasti suht helppo paikka lasten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen marraskuu on kyllä poikkeuksetta aika kamala. Edes pieni reissu jonnekin silloin on paikallaan.

   Köpis oli tosi helppo lasten kanssa. Kätevintä siellä on kai se, että lentokentältä pääsee niin nopeasti junalla ja metrolla keskustaan.

   Poista
 7. Kuulostaa rentouttavalta lomalta. Tunnen kyllä luvattoman huonosti nää Skandinavian maat. Köpiksessäkin viimeksi käynyt, kun olin itse lapsi, joten uusi visiitti lienee paikallaan!

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa oikein mukavalta breikiltä arkikiireistä. Minulla on vielä hyvin muistissa se, miten ihanaa oli lähteä lepolomalle talon rakentamisen ja vauva-/taaperoarjen pyörityksesta. Sitä jaksaa taas ihmeen hyvin puurtaa, kun on vaihtanut hetkeksi maisemaa.

  Teillä oli kaikin puolin hyvä onni airbnb:n suhteen; viihtyisä asunto, aivan nappi sijainti ja vielä sopivasti saman ikäisten lasten varusteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, talon rakentaminen lapsiarjessa kuulostaa kyllä melkoiselta suoritukselta! Meille riitti pelkkä asunnon remppa :)

   Ne lasten lelut oli kyllä piste i:n päälle.

   Poista
 9. Airbnb on minulle vieras mutta ilmeisesti toimiva. Ainakin silloin kun etsii isommalle porukalle luukkua. Me joskus muinoin kolmen lapsen kanssa (10,10,5-v)nukuimme hostellissa perhehuoneessa Kööpenhaminassa. Sen ikäisille lapsille kaupungissa oli paljon tekemistä mutta Tivolissa mekään emme käyneet. Ihmettelyä riitti muutenkin. Onko sielläkin tarjolla kanaaliristeilyä? Pitäisi kai mennä uudestaan. Itse muistan, että nautin vain kadun vilinän katselemisesta kahvikupin äärellä. Johtui kai siitä, että asun maalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanavaristeilyjä oli useitakin tarjolla. Sellainen olisi ollut varmasti lapsillekin mieluinen kaupunkikierrosvaihtoehto. Kaupunkilomilla parasta onkin istahtaa kahvilaan ja fiilistellä tunnelmaa. Toimii myös Helsingissä asuvan näkökulmasta ;)
   Pienet lapset eivät sellaisessa vain malta paikoillaan olla.

   Poista
 10. Minusta Köpis oli mahtava kohde lasten, tai meidän tapauksessamme, lapsen kanssa! Teimme nimittäin äiti-tytär-reissun Köpikseen ja 10-vuotias sai suunnitella koko reissun majoituksineen ja aktiviteetteineen. Me yövyimme laivahotellissa ja kävimme Tivolissa, Guinnessin ennätysmuseossa (aika njääh näin aikuisen mielestä, lapsi tykkäsi), kiersimme lelukauppoja, olimme pari tuntia Lego-kaupassa, kävimme parissa museossa, söimme hyvin... Oli ikimuistoinen reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä todella mukavalta reissulta! 10-vuotias on jo tosiaan sen ikäinen, että osaa itse päättää ja valita, mitä tehdään. Kätevää! :)

   Poista
 11. Kivan kuuloinen loma ja hyvän majoituksen olitte onnistunut löytämään! Airbnb:tä en ole itse koskaan kokeillut, mutta eiköhän tämä asia tulevaisuudessa muutu.
  Kööpenhaminassa olisi kiva päästä käymään yli 10 vuoden jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kööpenhaminassa varsinkin airbnb on hyvä vaihtoehto, kun hotellit on aika tyyriitä. Suosittelen molempia, airbnb:tä ja Köpistä :)

   Poista
 12. Köpis on loistava kohde perhematkailuun. Aina jää myös hyviä syitä palata, jos kaikkea ei näkemään. Kotoisa tuo huoneisto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Köpis on onneksi niin lähellä, että sinne onkin helppo palata.

   Poista
 13. Köpis on kiva paikka ja siellä on paljon ihania putiikkeja, edellisestä kerrasta onkin aikaa ja nyt tuli ihan kauhea matkakuume sinne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä putiikkeja siellä tosiaan on joka makuun!

   Poista
 14. Hieno kämppälöytö! En ole koskaan käynyt Köpiksessä, vaikka Tanskassa muuten olenkin pyörähtänyt. Epäilemättä on kiva kaupunki, joskin aika kallis, vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köpis on kiva! Hotellit on ainakin aika kalliita. Ruoka ravintoloissa samoissa hinnoissa kuin Suomessakin, eli siihen halutessaan saa kulutettua rahaa, mutta edullisempia paikkojakin löytyy.

   Poista
 15. Emme ole vielä airbnb:tä käyttäneet, mutta tämän jutun luettuani tulee melkein sellainen olo, että pitäisikö jollain reissulla kokeilla sitäkin vaihtoehtoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Usein asunnon omistajilta saa vielä hyviä paikallisvinkkejä ravintoloihin ja nähtävyyksiin, joita ei välttämättä turistioppaista löydä.

   Poista
 16. Minua arveluttaisi yöpyä lasten kanssa aseman lähellä, siellä on vähän hämäriä kujia. Sen sijaan eläintarhan vieressä on mukava puisto, jossa on sorsia, joutsenia ja hanhia ja joka minusta sopii lapsille. Minusta, tosin, vesilinnut aina sopivat kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me myös mietimme sitä sijaintia, mutta aseman seutu oli onneksi ihan siisti. Emmehän kuitenkaan liikkuneet ilta-aikaan.
   Vesilinnut sopivat kyllä ihan kaikenikäisille :)

   Poista
 17. En ola itse airbnb:tä koskaan kokeillut, mutta juuri kaveriperheen kanssa tuo olisi varmasti erinomainen idea. Tosin löytääkö aina noin kivaa asuntoa. Kas siinä kysymys? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaihtoehtojahan on aika paljon. Arviot on yleensä aika kattavia, eli jos metsästää sellaisia, joissa on paljon jo ollut kävijöitä, ja paikka saanut hyviä arvosteluja, niin paremmalla varmuudella saa hyvän kämpän.

   Poista
 18. Näin muutaman kuvan perusteella voisin sanoa, että aika ihana asunto osui teidän kohdallenne! Vanha talo, korkeat huoneet, ihanat ikkunat.. ahh!! Mulla on yksi huoneistonvuokrauskokemus takana, ja täytyy sanoa että tykkäsin. Studio Pariisissa, vieressä leipomo ja viinikauppa, kelepasi tälle matkaajalle. :D Olen käynyt Kööpenhaminassa viimeksi ollessani 4v, joten ehkä olisi aika heittää uusi reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asunto oli tosi hieno!
   Eipä kuulosta huonolta tuo sinunkaan Pariisin kokemus. Leipomo ja viinikauppa kelpaisi minullekin :)

   Poista
 19. jostain syystä nimenomaan Köpiksen kohdalla olen kuullut todella loistavia juttuja ihan uskomattomista Air BnB-kämpistä eikä tämä kyllä ollut poikkeus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää siis varmasti paikkaansa, että tanskalaiset käyttävät eniten maailmassa sisustukseen. Voin kuvitella, että muidenkin köpisläisten kodit on yhtä hienoja :)

   Poista
 20. Ihanan näköinen kämppä! Tuli kauhea kuume taas Kööpenhaminaan. Ihana kaupunki, ja etenkin meidän lasten mielestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi hieno kämppä. Lapsille on tosiaan Kööpenhaminassa niin paljon kaikkea, että en ihmettele, että hekin pitävät kaupungista :)

   Poista
 21. Köpis näkemättä vielä... Mä kiertelin joskus eläintarhoja ihan harrastuksen vuoksi mutta aloin sitten miettimään, että mahtaako niillä eläimillä kuitenkaan olla niin hyvät oltavat. Kairon eläintarha taisi olla se viimeinen niitti..

  No viime kesänä kävin sitten kuitenkin Korkeasaaressa ja Tallinnan eläintarhassa, piti käydä kummitytöille näyttämässä jääkarhu. Tuo sun kuvassa ollut oli omituisen värinen, toivottavasti vain likaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoilla eläimillä ei varmasti ole hyvät oltavat eläintarhoissa. Jääkarhujenkin kuuluisi vaeltaa satoja kilometrejä. Tuohon väriin en kyllä osaa ottaa kantaa, en ole ennen jääkarhua nähnyt. Voi myös kamerakin vääristää.

   Poista
 22. Kuulostaa kivalta reissulta :). Kööpenhamina on kiva kaupunki, sinne voisi joskus lähteä uudestaan pariksi päiväksi. Airbnb on myös mainio palvelu, olen vannoutunut fani. Se tulee usein jo kaksin reissatessakin halvemmaksi kuin hotellihuone, mutta heti kun on vähintään kolme aikuista reissussa niin majoituksen hintalaatu on yleensä huikea :). Tykkään toki myös hotelleista ja hostelleistakin, mutta edelleen on toisinaan kiva ottaa kokonainen kämppä itselle tai omalle porukalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli kyllä kiva! Myös meidän tulee varmasti jatkossakin hyödynnettyä airbnb:tä. Vauvan kanssa keittiö on tosi kätevä. Joskus tosin on miellyttävää matkustaa helposti, kun voi syödä valmiin hotelliaamiaisen samassa rakennuksessa kuin missä majoittuu. Onneksi on vaihtoehtoja :)

   Poista
 23. Airbnb on kyllä kätevä. Olen pari kertaa ollut Airbnb:n majoituksessa ja molemmat kerat olleet kyllä ihan huippuja kokemuksia. Suomessa oltiin viime kesänä maatilamajoituksessa Kristiinankaupungissa ja oli supersympaatinen isäntäperhe, joka tarjosi meille viiniä ja aamupalaksi kaikkea mahdollista luomuruokaa, mm. oman maan mansikoita ja oman tilan kanojen munia ja tietysti lettuja! Nam!
  Kööpenhamina on kyllä kiva. Olen käynyt siellä kyllä vain kerran kesällä. me taas suunnattiin heti sinne kanaaleille ja risteilylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatilamajoitukset on sellaisia, mitä harvoin tulee hyödynnettyä. Katsoin meille ensi viikonlopulle Savonlinnasta jotain kivaa maatilamajoitusta, mutta ne sijaitsee valitettavan kaukana meidän ensi viikonlopun tarkoitukseen. Oman maan mansikat ja oman tilan kanojen munat. Mmmmm :)

   Poista
 24. Haha, voi ei kuinka noloa, etten ole vielä koskaan eksynyt Kööpenhaminaan. Asia pitää muuttaa pikimmiten :D Itsekin olen Airbnb - fani ja todennäköisesti tulen katsastamaan aina jatkossa ensin sen, sitten vasta hotellit :) Ihana tämä virtualisoituva maailma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla myös meni aika pitkään, ennen kuin kävin siellä. Se on kenties vähän liian lähellä, muttei kuitenkaan yhtä lähellä kuin vaikka Tukholma ja Tallinna. Mutta kannattaa kyllä korjata asia, Köpis on hieno. Ja sen airbnb-tarjonta myös :)

   Poista
 25. Toi airbnb on meiltä vielä kokeilematta! Samoin kaikki couchsurfingit yms:) Toi aiempi kyllä helpottaa lapsiperheen reissua ihan varmasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Couchsurfingia minäkään en ole koskaan kokeillut. Joskus sitäkin vaihtoehtoa Kroatiaan pohdittiin, mutta päädyttiin muihin majoituksiin.

   Poista
 26. Mä oon kanssa alkanut kallistumaan huoneistoihin hotellihuoneiden sijaan, ne on paljon kätevämpiä kun voi syödä osan ruuistakin rauhassa kämpillä. Köpis olis kyllä kiva nähdä, ehkäpä jo tämän kevään aikana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kätevää, kun ihan jokaista ateriaa ei tarvitse syödä ravintolassa. Ja käytössä on myös muitakin kuin se yksi huone ja wc, jolloin isompikin porukka mahtuu olemaan samassa tilassa.
   Keväinen Kööpenhamina on varmasti vielä syksyistä Köpistä miellyttävämpi!

   Poista
 27. Iskipä ihan kamala ikävä Köpistä <3

  VastaaPoista
 28. Mäkin tykkään Köpiksestä, pitäisi taas mennä kun viime kerrasta on jo aikaa :) Airbnb:tä en ole vielä kokeillut, ehkä sitä olisi hyvä testata juuri tuolla, näyttää nimittäin viihtyisältä asunnolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köpiksessä jo pelkästään hintojen puolesta airbnb kannattaa. Toki myös sen takia, että sieltä löytyy hienoja asuntoja :)

   Poista
 29. Hei Teija,

  Törmäsin blogiisi kun googletin Kööpenhamina eläintarhaa. Kuvat & tarina näytti niin tutulta, piti siskoltasi tarkistaa asia ja kysyä onko samasta reissusta kyse :)

  Nauroin tuolle käärmehuonetarinalle. Meidän juniori kertoi siis pväkodissa parhaalle kaverilleen tarinaa käärmehuoneesta, todennäköisesti myös sen kuinka hänen äitinsä oli kalpea ja lähti karkuun sieltä. Tosin, tämä käärmehuone on Randersin Regnskovin eläintarhassa, ei Kööpenhaminassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Samasta matkasta oli siis kyse :)

   No, löysimmepä käärmeitä, vaikka olikin eri eläintarhasta kyse. Vaikkei ne käärmeet sieltä kiinnostavimmasta päästä olleetkaan, niin pettymys olisi varmasti ollut suuri, jos niitä käärmeitä ei olisi nähty :)

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan