Slider

Helpotusta matkaan vauvatarvikkeiden vuokraamisella

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Tämä on ehkä parasta vähään aikaan! Nimittäin pinnasänkyjen, matkarattaiden ynnä muiden vauvavermeiden vuokraus matkalla matkakohteessa.

Kirjoittelin Phuketin ensimmäiseen hotellillemme, että tarvitsemme hotellissa molempiin varaamiini hotellihuoneisiin yhden pinnasängyn. Vastaus oli, että pinnasängyn saa huoneeseen, JOS niitä on saapumishetkellämme vapaana. Mikä ihmeen jos? Eivätkö he näe varauksestamme, kuinka monta yötä majoitumme heillä? Eivätkö he tiedä, kuinka monta pinnasänkyä heillä on? Vai eivätkö he vain osaa laskea pinnasänkyjen määrää ja niitä tarvitsevia ja katsoa, onko sänkyjä tarvitsevia jo nyt enemmän kuin sänkyjä? Enpä ole ennen tällaisesta kuullut, varsinkin kun kyseessä on neljän tähden hotelli. No, nyt olen.

Las Melonerasin Cay Beach -hotellissa vauvansängyn sai takuulla. Olipa sisään tehty pyyhe-eläinkin :)


Vauvatarvikkeiden vuokraus matkalla
Sitten muistin, että muskarissa oli yhden äidin kanssa puhetta, että he olivat vuokranneet Kanarianlomallaan matkarattaat, ehkä muutakin. Ja palvelu oli toiminut erinomaisesti. Tarvikkeet oli toimitettu suoraan hotellille, eikä vuokrauksen kustannuskaan ollut ollut suuri. Ehkäpä Phuketissakin toimii samanlaisia firmoja.

Google siis esiin ja pinnasänkyjä metsästämään. Ensimmäisenä vaihtoehtona tuli Phuket Baby Rentals. Näytti todella hyvältä. Tähän päivään asti. Nyt kun yritin heidän sivuilleen, ei sinne enää päässyt. Jaiks. Ovat ylittäneet bandwidth limitin, mitä lie tarkoittaakaan. No, seuraava vaihtoehto oli Thailand Baby Rentals. Kenties siinä olisi luotettavampi firma. Heistä löysin jopa jotain positiivisia arvioita. Täytyy varmaan googletella lisää paremmalla ajalla. Ilman pinnasänkyjä emme nimittäin selviä.

Matkarattaita me emme tarvitse vuokralle. Meiltä löytyy jo muutamalla matkalla mukana olleet, parilla kympillä Facebook-kirppikseltä ostetut, ja hyviksi todetut matkarattaat. Ja täytyyhän sitä jollain lentokentällekin päästä. Mutta pinna-/matkasänkyä emme aio raahata mukana. Siinä on jo liikaa. Mikään kevyt matkaversio kun ei enää noin yksivuotiaalle kiipeilijälle sovellu.Muutakin vuokralle?
Vuokratarvikkeiden joukosta löytyi myös mm. vauvojen pelastusliivit. Josko lähdemme koko porukka käymään veneretkellä. Olipa sivustolla myös aidallinen leikkikehä. Hahhaa :D Siinäpä olisikin ideaa, kun laitettaisiin pikkuneidit allasalueella leikkikehään. Itse voisi ottaa kirjan käteen ja rentoutua. Ei ehkä ihan pelkkä naurun asia, sillä yksi ruotsalaisperhe Gran Canarialla teki näin, joskin toivat altaalle huoneesta pinnasängyn, jossa lapsi leikki. Yhtä kaikki, vanhemmat loikoilivat rennosti aurinkotuoleissa kirjat kädessä, kun me kipitimme ryömivän Islan perässä, ettei hän mene pois varjosta, tai ainakaan molskahda uima-altaaseen. Ehkä toimivia tyylejä siis molemmat :)


Onko sinulla kokemusta vauvatarvikkeiden vuokraamisesta? Onko vuokraus toiminut hyvin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan