Slider

Minihäälomakohteena Toscana

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Lupasin lauantaina ilmoittaa, minne matkaamme ensi viikonloppuna minihäämatkalle. No en kai minä omissa häissäni ala blogia naputtamaan - mitä ihmettä oikein ajattelin! :D Sunnuntaikin meni vielä häähumussa, eilinen taas sohvalla maaten. Nyt ymmärrän, miksi useat lähtevät heti häiden jälkeen häämatkalle - loma olisi tullut tarpeeseen!

Mutta kuten jo otsikkokin sanoo, minihäälomakohteemme on Toscana. Siihen ei onneksi ole enää montaa päivää. Jippiiii!

Chiantin viinialueen kartta. Lähde: http://quentinsadler.wordpress.comLennämme Roomaan, olemme siellä yhden yön ja käymme varmasti poimimassa uuden maapisteen Vatikaanivaltiosta :) Seuraavana aamuna lähdemmekin jo ajelemaan kohti Chiantia. Ainakin tällä hetkellä suunnitelmissa olisi ajaa Sienaan lounaalle, ja jatkaa sen jälkeen matkaa majapaikkaamme Castello d'Albolan viinitilalle. Lähin kylä tilalta on Radda in Chianti, sekin reilun viiden kilometrin matkan päässä. Pääsemme siis ihan oikeasti maalle. Ihanasti rentouttaa jo pelkkä ajatuskin.

Castello d'Albola - lähde: www.albola.itTiedän jo valmiiksi, että Castello d'Albolan viinit on upeita! Zoninin omistamat viinitalot siirtyivät työntantajayritykseni, Pernod Ricard Finlandin, edustukseen tämän vuoden puolella, joten olen ehtinyt maistaa vasta vain yhtä Castello d'Albolan viiniä, Le Ellere Chianti Classicoa. Se lupaa jo niin hyvää, että en malta odottaa että pääsen heidän muiden viinien kimppuun. Melkein yhtä paljon odotan alueen oliiviöljyjä. Nam!

Viini- ja oliiviöljyjen maistelujen lisäksi suunnitelmissa on syödä hyvin. Italia avaa jalkapallon MM-kisarupeamansa Englantia vastaan juuri silloin kun me olemme Italiassa, joten emmeköhän me etsi jonkun trattorian myös pelin katsomiseen.

Eiköhän siinä ole sitten riittämiin suunnitelmaa yhdelle pitkälle viikonlopulle :)

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea tuoreelle hääparille! Kuulostaa oikein mahtavalta pitkältä viikonlopulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tulee varmasti olemaan ihana viikonloppu. Jos olisi ollut enemmän aikaa tässä kohtaa, niin olisi se Alaskan risteilykin kelvannut ;) Puhuimme kyllä, että joku kesä täytyy sinne vielä suunnata. Luen innolla kaikki kokemuksesi sieltä!

      Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan