Slider

Mihin lähteä pitkälle viikonloppulomalle?

torstai 5. kesäkuuta 2014

En malta millään olla leikittelemällä ajatuksella, että mikä meidän ensi viikon viikonlopun minihäälomakohde onkaan. Minä sen kyllä tiedän, mutta mieheni ei. Jos hän sattui lukemaan edellisen postauksen, hän tietää jo sen, että tarvitsemme passia, eli suunta on ulkomaille. Mitään kommentteja en ole tosin häneltä kuullut, joten on tainnut jäädä postaus lukematta.

Mitä kaikkia vaihtoehtoja voisi olla? Torstaista sunnuntaihin ei Eurooppaa edemmäs kalaan ehdi. Vai ehtisikö? ;)

Pietari?

Olemmekohan menossa kultturelliin Pietariin? Kiertämään mahtipontisia nähtävyyksiä ja testaamaan venäläistä makumaailmaa trendiravintoloihin.

Pietari - lähde: newportjets.com


Skotlanti?

Vai onko sittenkin kohteena uljas Skotlanti? Auto alle ja kiertämään viskitislaamoita jylhää rannikkomaisemaa myötäillen. Majoittumaan pieniin B&B majapaikkoihin skottimummun pekoniaamiaisen ääreen.

Skotlanti - lähde: discoveryholidayhomes.com


Istanbul?

Tai olisiko kohteenamme värikäs Istanbul? Basaareita, mausteisia makuja. Ja aurinkoa – sitäkään ei toivottavasti Istanbulista puutu.

Istanbul - lähde: vacationhomes.net

Tukholma?

Toisaalta lähimatkailukin on mukavaa. Menisimmekö sittenkin Tukoholmaan hipstereiden sekaan? Lyhyt matka, mutta silti niin erilainen.

Tukholma - lähde: Rantapallo.fi

Toscana?

Vai painottaisimmeko lomamme viineihin Italiassa Toscanan auringon alla? Maaseudun rauhassa mahtavissa viinitilamaisemissa. Viinejä, maukkaita oliiviöljyjä, sööttejä trattorioita.

Toscana, Italia - lähde: Ellit.fi


New York?

Mutta entä jos lentäisimmekin hieman pidemmälle? New Yorkiin pääsisi Finnairin siivin noin vain. Parin ”pakollisen” nähtävyyden jälkeen voisimme vain aistia kaupungin sykettä.

New York - lähde: http://www.turquoiseholidays.co.uk


Champagne?

Vai onko aikaero kuitenkin liikaa pitkälle viikonloppulomalle? Entä jos kuitenkin viettäisimme kuplivan viikonlopun prinsessamaiseen tapaan Champagnessa, Ranskassa? Kiertäisimme pikkiriikkisiä samppanjatiloja pienenpienissä kylissä ja nauttisimme mitä upeampia samppanjoita.


Verzenay, Champagne - G.H. Mumm Grand Cru -tarhoja
Minne näistä paikoista mahdammekaan lähteä? Se selviää lauantaina. :)

Minkä sinä valitsisit näistä mieluiten pitkän viikonloppuloman kohteeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan