Slider

Kuvia kännykällä veden alla - testissä vesitiivis, kirkas kännykkäkotelo

sunnuntai 6. elokuuta 2023

Sisältää mainoslinkkejä * 

Haluatko sinäkin kuvata kännykällä veden alla? No minä ainakin haluan! Ja niin olen tehnytkin. Ostin vesitiiviin kotelon/pussin kännykälle, ja videoista on tullut aivan ihania, vaikka olemme tähän asti kuvanneet pääasiassa vain tytärtä sukeltamassa uima-altaassa tai hiekkarannalla. 

Testissä vesitiivis kännykkäkotelo veden alla kuvaamiseen
Kuva on ote videosta, eikä siis still-kuva, eikä sen vuoksi erityisen hyvälaatuinen.

Lapsi kuitenkin kasvaa hurjaa vauhtia ja toivottavasti pian tulee se hetki, kun pääsemme kuvaamaan vedenalaista elämää snorklatessa.

Minä ostin tämän vesitiiviin kännykkäkotelon lähimarketista, mutta jo nyt parin käyttökerran jälkeen harkitsen ostavani uuden. Miksi? No siksi, että tämä marketin kympin maksanut pussukka on jo imenyt itseensä kaiken aurinkorasvan ja lian niin, ettei sitä saa puhdistettua kunnolla. Kuvista ei tule enää yhtä kirkkaita kuin aiemmin, minkä vuoksi seuraavana aion panostaa kunnolliseen, kuvaamiseen suuniteltuun vesitiiviiseen kännykkäkoteloon. Näin jälkiviisaana olisi heti pitänyt ostaa kerralla kunnollinen.

Vesitiivis kännykkäkotelo kuvaamiseen veden alla

Löysin *Matkavaruste.fi-verkkokaupasta kasan erilaisia ja eri hintaisia vedenpitäviä suojakoteloita kännykälle ja tässä ehdoton suosikkini, tästä löytyy kaikki ominiauudet mitä minä tällaiselta kaipaan:

*OverBoard vedenpitävä puhelintasku, musta, koko L

Suurillekin älypuhelimille suunniteltu Slide Seal System-puhelinkotelo on 100% vedenpitävä, jonka läpi voit soittaa ja selata tiedostoja. Lenzflex-takaosan ansiosta saat teräviä ja selkeitä valokuvia. Pussi kestää jopa 6 metrin syvyyteen upottamisen. Kotelo on valmistettu ympäristöystävällisestä TPU-materiaalista. Mukana säädettävä kaulanauha.

Korkeus: 17 cm
Leveys: 9 cm

Osta OverBoard vedenpitävä puhelintasku *tästä linkistä.

Saatavilla myös *sinisenä 


Vesitiivis kotelo/pussi kännykälle edut/hyödyt:

Vesitiivis kotelo kännykälle on siis erinomainen kuvaamiseen, mutta siitä on varsinkin näin yksinhuoltajana ja kahdestaan lapsen kanssa matkaavana muitakin etuja. Tässä kaikki syyt, miksi minä ostin vesitiiviin kännykkäkotelon:

1. Saan kuvia ja videoita veden alta.

Tämä on toki se pääpointti, miksi halusin ostaa tämän. 

2. Kännykkä kulkee helposti koko ajan mukana myös rannalla,

eikä sitä tarvitse jättää vartioimatta rannalle uinnin ajaksi. Uskoisin, että tämä ominaisuus houkuttaa myös muita kuin kahdestaan lapsen kanssa matkaavia. Eihän seurueesta välttämättä löydy ketään, joka haluaa jäädä rannalle vahtivuoroon sillä välin, kun muut ovat uimassa.

3. Pussukkaan mahtuu hyvin kännykän lisäksi myös 

esimerkiksi avain, pankkikortti ja vähän rahaa, eli käytännössä mitään arvokasta ei tarvitse jättää rannallakaan vartioimatta.

4. Pussi suojaa kännykkää vedeltä, mutta myös lialta.

Kännykkäpussihan on aivan mahtava myös siinä, että kännykkä säilyy puhtaampana, eikä se ole yltä päältä aurinkorasvassa tai kaikki välit täynnä hiekkaa. Toki tämä on erinomainen myös veneilijöille.

Tämä on ollut ehdottomasti yksi parhaista ostoksista pitkään aikaan, enkä enää lähtisi rantalomalle lapsen kanssa ilman tätä.

Katso video TikTokissa ja Instagramissa:

Esittelen vesitiivistä kännykkäkoteloa myös TikTokissa ja Instagramissa, ja videon pääset näkemään:

Testissä vesitiivis kännykkäkotelo veden alla kuvaamiseen


1 kommentti:

  1. Ollaan kuvattu useamman vuodena ajan nyt vedenalaisella kameralla. Vaikka asioiden näkeminen onkin tärkeintä, on kuitenkin mukava saada kuvia myös muistoksi. Oman kännykän kamera on niin kehno, ettei sillä kuvaamisesta veden alla taitaisi tulla mitään. Meillä on omat vesitiiviit pussukat, joissa kuljetetaan tärkeät tavarat, mutta jossain tilanteissa tuollainen pienempikin pussukka voisi kuitenkin olla kätevä, vaikkei sen kanssa kuvaisikaan.

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan