Slider

Ravintolavinkki Hankoon: Brasserie Regatta

torstai 24. helmikuuta 2022

Kaupallinen yhteistyö: Regatta Spa Hotel

Vietimme ystäväni kanssa vuorokauden Hangossa Regatta Spa Hotellin vieraina. Upeasta Regatta Spa Hotellista ja sen seesteisestä kylpylästä voit lukea aiemmasta kirjoituksestani tästä linkistä.

Edellisestä kirjoituksesta jätin hotellin ravintolan, Brasserie Regattan, sivurooliin, sillä oli aivan valtavan ihanaa olla oikeassa, hyvätasoisessa ravintolassa syömässä. Pelkkä ravintolavierailukin tätä nykyä on jo elämys itsessään, muta tämän lisäksi Brasserie Regatta oli niin hyvä, että se todellakin ansaitsee oman kirjoituksensa. Ja eihän hotellissa ole pakko yöpyä, ja silti voi tulla nautiskelemaan ravintolaillallisesta, joten ravintolavinkki Hankoon on paikallaan ihan omana kirjoituksenaan.

Hotellin tavoin myös ravintolan sisustus on klassisen tyylikäs ja tunnelmallinen. Aamulla hotellin aamiaisella ravintolasta voi ihastella Hangon tyyliin kaunista sisäpihanäkymää, ja illan pimetessä ravintolan tunnelma on luotu hämärällä valaistuksella juuri oikeanlaiseksi. Jokaisen pöydän neilikka kruunasi tyylin pienellä väriläiskällään täysin. Yksinkertaisen tyylikästä. 


Valikoimme ystäväni kanssa koko menun osalta samat annokset, jottei pääsisi tulemaan annoskateutta. Alkuun valitsimme blinejä mätitäytteellä, pääruuaksi nautaa ja jälkiruuaksi crème brûléet. En muuten ymmärrä, miten ihmeessä he olivat saaneet blinistä näin ihanan kuohkean. Blini oli tapansa mukaan myös rasvainen, mutta se kuohkeus oli aivan uudella tasolla.

Nauta oli kypsyydeltään minun makuuni todella hyvää, ja sen kanssa tarjoillut parmesanperunat ihanan pehmeitä rapean kuorensa sisässä. Tähän annokseen keittiö olisi voinut lisätä jonkin vihreän osan raikastamaan kokonaisuutta. 

Crème brûlée, tarvitseeko se sen enempää kuvailua. Rapea pinta ja suussa sulava sisus. Tämä ei ole jälkkäreistä suosikkieni top-listalla mukana, mutta en voi valittaa. Varsinkin kun sivussa tuli pieni pallo itse tehtyä jäätelöä. Toimii.


Täytyy kuitenkin todeta, että meillä oli kylpylän jälkeen nälkä, ja ahnehdimme aivan liian tuhdin kokonaisuuden. Kaikki oli aivan todella hyvää, mutta voinette kuvitella, että kun eteen tarjoillaan suuri, kuohkeaksi paistettu blini mätitäytteellä, on sen jälkeen nauta pääruokana ja vielä näiden kahden jälkeen kermainen jälkiruoka aika paljon. Hups. Ruoka oli kuitenkin alusta loppuun aivan taivaallisen hyvää, ja vaikka olikin pienoinen virhearviointi valita koko listan kaikista ruokalajeista kaikkein tuhdeimmat versiot, en kadu valintaa lainkaan. Olipa nimittäin ihanaa syödä aivan viimeisen päälle juuri ne annokset, mitä teki mieli. Ilman minkäänlaisia kompromisseja sen puolesta, onko kokonaisuus liikaa vai ei. Hyvässä ravintolaruokailussa enemmän on todellakin enemmän ainakin tässä suhteessa.

Palvelun tasosta ja viinilistasta iso plussa

Brasserie Regattan viinilista on muuten myös yhtä hyvätasoinen kuin ravintolan ruuatkin olivat. Toki tutkimme viinilistaa aikamme, mutta runsaan valikoiman edessä päädyimme tarjoilijan suositukseen. Olisin itse valinnut toisen viinin, mutta kun saimme maistaa rinnakkain tarjoilijan ja minun valintaani, päädyimme tarjoilijan suositukseen. Olipa muuten myös kaikelta muulta osin ravintolan palvelu todella ystävällistä ja ammattitaitoista. 

Ja hei, miten ihanaa olikaan käydä syömässä ravintolassa. Ihan oikeassa, todella hyvätasoisessa ravintolassa. Nämä kokemukset ovat parin viime vuoden ajalta melko vähissä, mutta taas muistan, miten ihanaa onkaan, kun saa laadukasta ruokaa laadukkaalla palvelulla ja vielä erinomaisessa seurassa.

Edelleen annan ison suosituksen Brasserie Regattalle!

Brasserie Regattassa on tarjolla aamiaista, illallista sekä viikonloppuisin brunssi.

Pysy matkassa mukana:


8 kommenttia:

 1. Kiireettömästi hyvässä ravintolassa syöminen on sitä pientä hemmottelua, jolla on kuitenkin iso merkitys reissukokemukseen. Kiva kuulla, että Brasserie Regatta saa sinulta vahvat suositukset. Kylpylälomaan mielellään yhdistää sen yhteydessä olevan ravintolan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illallinen hyvässä ravintolassa on kyllä ihanaa! Ja ruualla on kokonaisuudessaan minulle myös tosi iso merkitys matkoissa. Tämä koko Regatta Spa Hotellin kokonaisuus kylpylöineen ja ravintoloineen on yhtä hemmottelua alusta loppuun <3

   Poista
 2. Viimeisin muistoni tästä on koronajoululta, siis siltä joululta, jolloin kellään ei vielä ollut rokotuksia. Pöydistä oli osa blokattu pois ja olosuhteet olivat muutenkin vähän erityiset, mutta ruoka oli todella hyvää. Aatonaattona kolmen ruokalajin tarjoiltu illallinen ja aattona seisova pöytä. Seuraavaa reissua tänne on jo suunniteltu tuttavapariskunnan kanssa ensi kesälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin niin kuvitella, miten vähän joka puolella on koronatoimet sekoittaneet pakkaa ja normaaleja rutiineita. Onneksi ovat saaneet kuitenkin jotenkin edes pyöritettyä toimintaa erityisinä aikoina.

   Kesällä Hanko onkin kyllä parhaimmillaan. Näin juuri sieltä kuvaa, ja jo nyt siellä näyttää ihanan kesäiseltä kun rannasta on jo lumi sulanut.

   Poista
 3. Hanko on ihme kyllä meiltä käymättä, joten kiva lukea hyvistä ravintolasuosituksista, josko mekin sinne onnistuisimme matkustamaan vihdoin. Kesäkaupunkina se taitaa olla vertaansa vailla ja kohtahan on kesä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on kyllä ihana kesäkaupunki, mutta näköjään toimii erinomaisesti myös talvella. Ainakin nyt oli ihanaa, kun oli väljää ja rauhallista, ja niin ravintolassa kuin kylpylässäkin tilaa olla ja nauttia.

   Poista
 4. Olen kyllä juuri samaa mieltä, että nykyään tuntuu ihan vain ravintolaankin pääsy jo niin luksukselta. Mekin ollaan pikku hiljaa alettu taas käymään kun yli vuosi meni pelkkää take outia hakiessa. Voi, joku ihana blini annos maistuisi kyllä meikäläisellekin. Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monta pientä asiaa, mitkä oli ennen melko tavallisia, ja nyt ovatkin ihanaa luksusta. Eilen ostin tapahtumalippuja, ja lippu.fi sivusto oli niin ruuhkautunut, että jouduin ennen jonoon. Onpa ihanaa nähdä, että nyt ihmiset sitten käyttävät palveluita ja ostavat tapahtumiin lippuja, niin saadaan taas näiden alojen ammattilaisille töitä.

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan