Slider

Ylellisellä aikuisten kylpylälomalla Hangossa – testissä Regatta Spa Hotel Hanko

sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Kaupallinen yhteistyö: Regatta Spa Hotel

Minulle tarjoutui mahdollisuus käydä testaamassa Hangossa Regatta Spa Hotel ja sen yhteydessä olevat kylpylä ja ravintola Brasserie Regatta. Tartuin miettimättä tilaisuuteen. Hanko on ihana merellinen puutaloidylli ja jo pelkkä ajatus Hangosta rauhoittaa. Ylellinen aikuisten kylpyläloma hyvätasoisessa, ikonisessa Regatta Spa Hotellissa kuulosti jo ajatuksena upealta. Ja miten kätevän lähellä Hanko sijaitseekaan. Ei tarvinnut tosiaan kahta kertaa pohtia tarttuako tilaisuuteen.

Lähdimme matkaan yhdessä ystäväni kanssa, ja ajankohdaksi valikoimme torstain ja perjantain välisen yön. Olisihan se jo kuin viikonloppua, mutta kuitenkin viikonloppua rauhallisempi ajankohtana.

Ikoninen Regatta Spa Hotel

Mielikuva ylellisestä Regatta Spa Hotellista ei ollut väärä. Kaunis mahtipontinen rakennus Hangon rannan tuntumassa houkutteli talvipakkasilla astumaan ripeästi sisälle. Tietysti hyvätasoisesta hotellista puhuttaessa sisältä hotelli on upea. Aulassa ei olisi tarvinnut olla kuin tämä yksi valtavankokoinen pyöreä ikkuna, ja jo siitä olisin ollut todella vaikuttunut. 

Meillä oli huoneena iki-ihana parvekkeellinen superiorhuone. Jokainen Regatta Spa Hotellin huoneistahan on uniikki, eli täällä voisi käydä useita kymmeniä kertoja, ja aina valita uudenlaisen huoneen. 

Tämä meidän huone oli todella avara, ja sisustus pelkistetyn tyylikäs. Huonekorkeus oli hurjan korkea, mikä tietysti aina miellyttää minun silmääni. Myös kylpyhuone yllätti suurella koollaan, ja oli näin kahden naisen seurueella erityisen toimiva. Meille molemmille oli nimittäin omat laittautumispeilit, eikä tarvinnut jonotella ja odotella tilaa. Myös suihkun puoli ja wc-pönttö olivat sen verran erillään, ettei suihkuttelujen jälkeen olisi ollut ongelmaa märän lattian kanssa.

Ja se parveke. Se oli ihana! Pieni, mutta niin söötti, ja tietysti rantaan päin. Muuten pidän kyllä talvestakin, mutta tämä parveke huuteli kesää saapuvaksi. 

Osallistuinpa työhaastatteluunkin Hangosta käsin, ja huone toimi erinomaisesti myös business-käytössä.Seesteinen Regatta Spa -kylpylä

Tämän ihanan minilomamme ehdoton kruunu oli Regatta Spa Hotellin kylpylä. Kylpylä on kaikista koskaan näkemistäni kylpylöistä seesteisin. No, ehkä Japanin onsenit pääsevät samalle tasolle seesteisyydestä, mutta ovat toki täysin erityyppisiä kuin tämä Hangon Regatta Spa Hotellin kylpylä. 

Todettakoon heti alkuun, että tämä kylpylä on todellakin aikuiseen makuun. Kylpylässä ei ole ikärajaa, mutta vaikka lapset pääsisivätkin tänne kylpylään, voisi heille tulla kovin tylsää. Tai vähintään vanhemmat jäisivät kaipaamaan täällä kylpylässä sitä aikuisten aikaa, ja lasten kanssa matkatessa on sellaisiakin vaihtoehtoja, missä lapsetkin aidosti viihtyvät. Aikuisten näkökulmasta kylpylä on kuitenkin aivan ihana. Kylpylässä on allasosastolla kunnon matka-allas, terapia-allas ja höyrysauna, ja miesten ja naisten suihkutiloissa vielä perinteiset saunat. Voi siis urheilla, rentoutua tai molempia. Tämän lisäksi kylpylässä on anniskeluoikeudet, ja respasta voi käydä tilaamassa lasit kuohuvaa tai muuta juomaa, jotka henkilökunta sitten käy tuomassa pöytään saakka. Kesällä baari löytyy respan lisäksi myös kylpylän puolelta.

Instagramissa jo sainkin kyselyn, oliko kylpylässä sen verran lämmin, että siellä tarkeni istuskella märissä uikkareissa kuohuvalla kippistellen, ja vastaus on kyllä. Kylpylässä oli ihanan lämmin, ja meillä aika kului kuin huomaamatta kuplivien äärellä. 

Me ehdimme kylpylään juuri pimeän tullen, ja näin ollen valaistus toi tilaan todella kauniin tunnelman. Valoisan aikaan tunnelma olisi täysin toinen, sillä kylpylän lähes joka sivulla on valtavan suuret ikkunat, joista voi ihastella Hangon merimaisemaa. Myös kylpylä kaipaisikin useamman visiitin eri vuorokauden- kuin myös eri vuodenaikoina.


Regatta Spassa olisi tietysti mahdollista saada myös kauneushoitoja ja hierontoja, mutta meidän aikataulumme eivät tällä erää niihin taipuneet. Selkeästi on syy palata uudelleen Hankoon. Ehkä jo heti ensi kesänä.

Brasserie Regatta – aamiaistarjoilu ja korkeatasoinen illallinen

Regatta Spa Hotellin yhteydessä toimii myös ravintola, Brasserie Regatta. Ravintola tarjoilee aamuisin aamiaista, viikonloppuisin brunssia ja illalla à la carte -illallista. Me testasimme sekä aamiaisen että illallisen, ja täytyy todeta ravintolan jatkavan hotellin hyvää tasoa.

Aamiaisella oli hyvä perusvalikoima kaikkea, mitä aamiaisella kuuluukin olla, ja etenkin tuoreita, valmiiksi pilkottuja hedelmiä, jättiläiscroissantteja ja pannaria.

Ravintolassa – ja varsinkin näin hyvässä ravintolassa – oli niin ihanaa olla syömässä, että tästä kirjoitan vielä erikseen lisää. Kannattaa siis pysyä kuulolla.


Suosittelen ehdottomasti Regatta Spa Hotellia kaikkine lisukkeineen (eli ravintoloineen ja kylpylöineen) juuri tällaiseen ylelliseen aikuisten hemmottelevaan kylpylälomaan. Ja Hankohan on aina yhtä ihana, ja näemmä toimii erinomaisesti myös talvella.
Pysy matkassa mukana:

10 kommenttia:

 1. Me vietimme toissa joulun tuolla, viihdyimme jouluaatosta aina 27. joulukuuta asti ja nautimme joka päivästä, niin talvisesta Hangosta kuin hotellista, se ravintolasta ja kylpylästä. Silloin juuri kylpylä olikin ihan erityistä herkkua, koska koronasulut olivat sulkeneet uimahallit ainakin Espoossa. Sitä edellisen kerran olimme tuolla jonain syksynä, Hangon elokuvajuhlien tiimoilta.
  Harkitsimme sitä viime jouluunkin, mutta sitten lopulta päädyimme lyhyempään jouluun Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalta joulunviettopaikalta! Ja onpa muuten ollut hyvä ajankohta teillä noiden uimahallien osalta. Tykkäsin tuosta Regatta Span kylpylästä tosi paljon, kun siellä oli myös se matka-allas. Ja kaunishan se on kuin mikä. Tosi tunnelmallinen varmasti myös jouluun.

   Poista
 2. Selvästikin tässä on hotelli aikuisten hemmottelulomalle. Kylpylän matkauima-allas kuulostaa hyvältä, itse rentoutuisin juurikin rauhallisella ilta-tai aamu-uinnilla. Kuuluuko kylpylä hotelliyöpymisen hintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on todella luotu hyvät puitteet aikuisten hemmotteluun. Tuo matka-allas houkutti minuakin, tosin nyt keskityimme enenemmän juoruihin ja rentoutumiseen. Ihanaa kuitenkin, että voi valita itselle juuri sen oikean tavan rentoutua tai vaikka ihan urheilla.

   Tuo kylpylä kuuluu hintaan aina, jos ostaa majoituspaketin. Muuten riippuu huoneesta, kuuluuko kylpylän käyttö vai ei. Ylempiin huoneluokkiin se siis kuuluu automaattisesti.

   Poista
 3. Hanko on aina niin ihana, ja niin on näemmä myös tämä ikoninen hotelli. Katselin jo ihastuneena instagramista tätä reissuanne ja tuli hirmunen ikävä Hankoon. Aina kesäisin tuota hotellia ja kylpylän puolta fiilisten, mutta en tosiaan itse ole vielä koskaan käynyt. Pitäisi ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on kyllä ihana. Näköjään sekä kesällä että myös talvella. Kannattaa ehdottomasti testata tämä hotelli, kylpylä ja ravintola myös!

   Poista
 4. Hanko on kiva kaupunki, mutta en oikein turistina ole siellä ehtinyt olla. Tällaiset kylpyläelämysjutut ovat erityisesti vaimon mieleen, enkä itsekään niitä pane pahakseni. Tykättiin viime kesänä Break Sokos Hotel Kolin spa-osastosta kyllä todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihana kylpylä aikuiseen makuun. Suosittelen ehdottomasti ottamaan turistihetken Hangossa rentoutuen :)

   Poista
 5. En ole koskaan käynyt Hangossa, ja jos nyt ensi kesänä menisi, niin tuohan olisi kyllä se ykkösyöpymispaikka. Jään seuraamaan kertomustasi vielä ravintolasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaikin puolin täydellinen majoitus Hangossa. Suosittelen kyllä ravintolaakin!

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan