Slider

Ristorante Flavore - Uusi italialainen ravintola Tallinnassa - heinäkuun perjantaisin tarjolla ilmaisia tapaksia ja viiniä!

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Yhteistyössä: Tallink Silja

Olen matkannut monen monta kertaa Tallinnaan syömään. Olen toki tehnyt matkoilla yleensä (en aina) muutakin, mutta pääasiallinen matkojen tarkoitus on usein ollut hyvien, uusien ravintoloiden testaaminen. Tämän kuun alussa pääsin ensimmäistä kertaa ikinä testaamaan uutta tallinnalaista ravintolaa, joka ei ole vielä edes avannut yleisölle oviaan. Wau!Ravintola Flavore on Tallink Siljan uusin ravintola ja se avautui yleisölle juhannukseksi. Flavore sijaitsee Tallink Spa and Conference -hotellin vieressä osoitteessa Sadama 7. Ruokailimme ravintola Flavoressa parinkymmenen muun bloggaajan ja toimittajan kanssa kylpylämatkan yhteydessä. Odotukseni ravintolaa kohtaan eivät olleet selkeästi riittävän suuret, sillä ne ylittyivät moninkertaisesti. Sekä ravintolan sisustus, konsepti, menukokonaisuus sekä ruuan laatu ja maku olivat mieletön kokonaisuus. Tätä ravintolaa suosittelen täydestä sydämestäni!
Viiniseinä itsepalveluna


Viinien rakastajana olin todella innoissani ravintolan takaseinää koristavasta viiniseinästä. Tarjoilijalta tulee viiniseinää varten lunastaa kortti ja ladata siihen rahaa. Viiniseinältä voi sitten omaan tahtiinsa hakea juuri sitä viiniä mitä haluaa ja sen verran kuin haluaa. Annoskokoja on tarjolla kolme eri, eli käytännössä seinältä voi vaikka maistaa jokaista viiniä pienen annoksen. Nyt en ole ihan varma, oliko pienin annos neljä vai kuusi senttiä, mutta pieni maisteluannos joka tapauksessa.

Viinien laatu oli myös ilahduttava viininystävän näkökulmasta ja hintataso suomalaisiin ravintoloihin tottuneelle miellyttävän huokea.

Minä valitsin ensimmäiseksi viiniksi toscanalaisen Castello di Albolan Chianti Classicon. Sen tiesin olevan takuuhyvä, sillä olenhan käynyt heillä kylässäkin.

EDIT: Viinin voi myös perinteiseen tapaan tilata tarjoilijalta pöytään kannettuna, eli viiniseinä on vain lisäpalvelu, ja minun mielestäni hieno ja myös näyttävä sellainen.
Listalla pizzaa, pastaa sekä hienostuneempaa italialaista


Ravintola Flavoren ruokalistalta pääsimme maistamaan mielettömiä maisteluannoksia: tartar-pihviä, parsaa jollain ihanalla juustolla, ilmakuivattua kinkkua ja kalaa, mutta taikoipa kokit meille yllätykseksemme maistiaisia myös ravintolan pizzavalikoimasta.

Ruuat olivat niin hyviä. Niin hyviä. Ja kun kylkeen pystyi hakemaan maisteluannoksen laadukasta viiniä, olin taivaissa.


Ruokalistalta siis löytyy kaikenlaista pitsoista pastoihin ja fiinimpiin annoksiin. Lista ei kuitenkaan ole liian pitkä, ja minunlaiseni kärsimätönkin malttaa sen lukea alusta loppuun. Hintataso pääruuilla ja pizzoilla on reilun kympin luokkaa. Kelpo hinnat siis tähän tasoon nähden.

Heinäkuussa tarjolla tapaksia ja viiniä - ILMAISEKSI!


Avajaistarjouksena ravintola Flavore tarjoaa heinäkuussa 2019 perjantaisin klo 16-17 välisenä aikana veloituksetta pieniä maisteluannoksia ja viiniä.

Jos olisin itse heinäkuussa Tallinnassa, menisin ehdottomasti. Jos sinä olet, mene ihmeessä! Ja uskonpa, että seuraavalla Tallinnan matkallani tulen käymään ravintola Flavoressa syömässä vaikkei olisikaan heinäkuinen perjantai. Niin hyvää ruoka oli!

Pysy matkassa mukana:

10 kommenttia:

 1. Jos mä menen ravintolaan maksan palvelusta, niin en todellakaan halua latailla mitään kortteja ja juosta hakemassa viiniä automaatista, vaan oletan, että saan ja voin tilata useamman lasin, pöytään nenän eteen kannettuna, jopa vähemmän kuin sen 12 cl, mieluummin enemmän. Eri juttu joku pikaruokala, jossa nyt ei viinejä olekaan.

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen tietysti pitää eri asioista, ja niin kuuluu ollakin! Tuolla Flavoressa viiniseinä on extrapalveluna ja viinin voi myös normaaliin tapaan tilata tarjoilijalta pöytään jos niin tahtoo, ja määrän saa silloinkin valita itse. Myös viiniseinältä saa lasinsa vaikka piripintaan täyteen.

   Tämä ei ole pikaruokala vaan ihan oikea, laadukas ravintola ja minusta on hienoa, kun keksitään uusia tapoja palvella asiakkaita :)

   Poista
 2. Tallinnassa kyllä riittää hyviä ravintoloita, mukava että joukossa on taas yksi lisää tuomassa valinnan vaikeutta. :) Harmillista, että täältä päin Suomea on sama matkustaako Tallinnaan vai lähteekö esim. jonnekin muualle Eurooppaan eli sellaista pikaista pyrähdystä tyyliin käydään syömässä Tallinnassa, on vaikea täältä toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä asumisen etuja on ehdottomasti se, että Tallinnassa voi vain pistäytyä juurikin vaikka ihan vaan syömässä.
   Hyviä ravintoloita siellä sitten riittääkin, ja se on Tallinnan parhaita puolia, että hyviä ravintoloita tulee sinne tasaiseen tahtiin lisää :)

   Poista
 3. Ooh! Tätä täytyy ehdottomasti käydä kokeilemassa jahka lähdemme taas Tallinnaan! Enpä ole missään nähnyt vastaavanlaista viini-seinää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti Tallinnassa näitä ei taida muualla vielä ollakaan, ja Suomessa en myöskään tiedä tuollaista olevan. Reissussa oli kyllä puhetta, että jossain näitä olisi, mutta muistelenkohan ihan väärin, jos sanon, että niitä olisi Latvian puolella?? No, hieno keksintö joka tapauksessa!

   Poista
 4. Päädymme niin harvoin Tallinnaan kun maailmassa on niin paljon muutakin nähtävää, että ravintoloiden "opiskelu" täältäkään ei tunnu ihan tärkeältä :-)
  Tietysti, oikein hyvällä tuurilla, nimi saattaisi jäädä sen verran mieleen, että jos kaupunkiin taas kerran päätyisin ja jos tuon kulmilla sattuisin olemaan tauon tarpeessa, niin voisin ehkä piipahtaa sisälläkin. Tuo toinen ongelma ei-kulinaristin ravintolavalinnoissa kun tapaa olla, että ravintolaa etsitään niiltä kulmilta, missä kulloinkin satutaan olemaan, kun nälkä yllättää :-)

  VastaaPoista
 5. Onpa mielenkiintoinen tarjous. Harmi, ettei Tallinnaan tule kai tänä kesänä lähdettyä. Hienoa, että siellä on tarjolla mielenkiintoisia ruokapaikkoja. Matkoilla kun se on yksi tärkeä osa.

  VastaaPoista
 6. Tuollainen viimeisenä ei kyllä oikein iskenyt minuun. En tiedä mikä tuossa lienee ideana..,,

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan