Slider

Karpathos - yhtä näköalapaikkaa koko saari

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Ennen matkaamme googlettelin kuvia Karpathoksen saarelta. Ajattelin, että minäkin haluan ehdottomasti löytää nuo mielettömät näköalapaikat, mistä muut matkaajat ovat napsineet kuviaan. Kukapa olisi arvannut, että missä tahansa Karpathoksella seisookin, on upealla näköalapaikalla? En muista, milloin olisin viimeksi ollut tällaisessa paikassa, missä haluaisi pysäyttää vuokra-auton tai bussin joka sadan metrin välein kuvan ottamista varten. Ainahan niitä suvantovaiheita on, milloin ei ole mitään nähtävää. Mutta ei, ei Karpathoksella.

Voihan Karpathos!

Tässä siis Karpathoksen parhaat näköalapaikat ja sehän on yhtäkuin koko saari:

Matkustimme Karpathokselle yhteistyössä Apollomatkojen kanssa.


Pysy matkassa mukana:

14 kommenttia:

 1. Todella upeita maisemia! Kreikka on kyllä kaunis ja monipuolinen matkakohde. Kreikan saarihyppely on korkealla mun haavelistalla, mutta tämä unelma saa odottaa toteutumistaan ainakin vielä parisen vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Kreikassa olisi kyllä paljon nähtävää!

   Poista
 2. Upena näköistä. Mulle toimii kans kyllä tuo "rosoinen" maisema, vesi + kallio :) Täytyypä tutkia itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Karpathos oli sitten mielettömän hieno!

   Poista
 3. Näköalat <3. Tää olis siis varmaan mun paikka. Turkoosi meri ja kauniit maisemat – ei ole mitään parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli mieletön paikka. Edelleen naurattaa, että googlettelin, mistä ne parhaat maisemat oikein löytyvät. Kyllä oli yllätys, että löytyivät joka paikasta :D

   Poista
 4. Näyttääpä kertakaikkiaan upealta! Välimeri ja erityisesti sen saaret ovat jostain syystä jääneet itselleni vähän vieraiksi, mutta siihen on tultava muutos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli mielettömän upeaa! Minullakin Välimeri oli melko tuntematonta (jos ei lapsuutta/teinivuosia oteta lukuun), mutta nyt lapsen kanssa ollaan käyty useammassakin eri Välimeren kohteessa, kun lennot lapsen kanssa sinne on niin helpot. Ja on kyllä kannattanut. Mielettömiä paikkoja ollaan löydetty!

   Poista
 5. No vautsi vau vau! On siellä nähtävää ja upeanvärinen merikin. Toi halu pysäyttää auto koko ajan oli mulla tosi kova Islannissa ja Uudessa-Seelannissa. Niitä maisemia vaan riitti! Sit tosin kun osuu huono keli, niin ei voi kuvitellakaan, miten upeet maisemat sen kaiken sumun takaa löytyy. :-p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Minäkin haluaisin Islantiin ja Uuteen-Seelantiin. Juuri minulle esiteltiin Uuden-Seelannin maisemia, ja voin niin kuvitella, että minun pitäisi istua auton katolla ja räpsiä kuvia yhtenään :D

   Poista
 6. No nyt on maisemaa kerrakseen! Tuo meren ja kallioiden yhdistelmä on kyllä todella kaunis - siellä on varmasti silmä levännyt noita maisemia ihaillessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla sai tosiaan koko ajan olla ihmettelemässä saaren kauneutta! Oli sitten mieletön paikka!

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan