Slider

Thaimaan iltamarkkinoilla

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Thaimaan yksi ehdottoman parhaita puolia on ruoka. Tässä yhteydessä en uskalla sanoa, että mitä tulisempi sen parempi, koska vaikka keskituliset annokset useimmissa ravintoloissa olivatkin minulle aivan liian mietoja, niin ne kaikkein tulisimmat saavat kyllä hikikarpalot otsalle. Niissä määrin, että thaimaalaisittain en varmastikaan voi sanoa pitäväni tulisesta ruuasta. Suomalaisittain näin uskallan kuitenkin sanoa.

Thairuuan ylimpinä ystävinä halusimme ehdottomasti vierailla iltamarkkinoilla. Mikä sen parempaa, kuin ruokakojuja vierivieressä. Kata Beachillä iltamarkkinat järjestetään ainakin joka torstai Sugar Marina Resortin vieressä olevalla hiekkakentällä. Me menimme paikalle siinä viiden korvilla, kun aurinko alkoi jo laskea.
Markkinoilla oli ensin vaatekojuja, mutta ohitimme ne melko nopeaan. Kävimme kurkistamassa, mitä vaatteita lapsille olisi ollut myynnissä, mutta ei mitään ostamisen arvoista. Yritin koko loman etsiä Islalle ohuita haaremihousuja, mutta turhaan.

Vaatteiden jälkeen pääsimme ruokapuolelle. Täällä emme päässeet pettymään. Kaikki oli niin herkullisen näköistä. Olisin voinut pistellä joka toisesta kojusta jotain suuhuni.

Ostimme kanavartaat, mutta ensimmäisen puraisun jälkeen annoin omani miehelleni. En voi sietää nahkaa kanassani. En ole nirso, mutta jossainhan se raja aina kulkee. Tässä tapauksessa kanannahkassa. Vartaani pääsi parempiin suihin.Nälkäiseksi ei minunkaan kuitenkaan tarvinnut näillä markkinoilla jäädä. Vaikka thai-ruuat vetivät puoleensa, voiton vei tällä kertaa burgerit. Five Loavesin burgerit olivat kertakaikkiaan niin herkullisen näköisiä, että thai-ruuat jäivät. Oli kyllä nappivalinta. Burgeri oli todella herkullinen.
Burgerikojun vieressä oli pieni baari ja muutamia istumapaikkoja. Ainakin näin hyvissä ajoin tilaa syödä istualtaan oli vielä hyvin. Ja vaihtuvuus tietysti melko nopeaa.
Pysy matkassa mukana:

6 kommenttia:

 1. Aah, nyt tekisi niin mieli lähteä thaimaalaisille markkinoille! Heti tuli ne äänet, tuoksut ja tunnelma mieleen! Itseäni on kyllä aina arvelluttanut erilaiset merenelävät ja esimerkiksi sushit, joita olen markkinoilla nähnyt, sillä siinä helteessä ne eivät varmasti kovin kauaa freesinä pysy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakaan ei houkuttanut sushit ym raa'at merenelävät. Kuumuus varmasti pilaannuttaa ne hetkessä. Muut kyllä houkutteli sitäkin enemmän :)

   Poista
 2. Oi joi. Iltamarkkinat ovat parhautta. Pyritään aina etsiytymään sellaisille, jos vain on tarjolla. Ne tuoksut ja tunnelma. Kylmä olut ja herkkuruokaa. Mikä voi olla parempaa? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Minäkin ensitöikseni etsin, minä päivinä ja mistä löytyy iltamarkkinat. Ei paremmasta tosiaan tietoa :)

   Poista
 3. En olekaan Kata Beachilla käynyt mutta näyttääpä herkulliselta sielläkin!! :) Thaimaa on kyllä ihan suosikkikohde näiden iltamarkkinoiden takia... Tosin sushia en ole koskaan markkinoilla maistanut, ne ei houkuta.. Mutta nuo muut makujen ilotulitukset, ai että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaan parhaita puolia on kyllä ehdottomasti ruoka, on se sitten iltamarkkinoilla tai ravintolassa. Nam!

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan