Slider

Viimeisellä lennolla

perjantai 27. helmikuuta 2015

Tänään lensin viimeistä kertaa. En viimeistä kertaa ikinä, mutta viimeistä kertaa tämän raskausvatsan kanssa. Lento oli onneksi vain pieni pyrähdys Oulusta Helsinkiin. Tunnin koneessa istuminen ei tuntunut huonolta lainkaan.

Finnair tosin vaati jo raskaustodistuksen lääkäriltä lentämistä varten. Koska raskaus on edennyt normaalisti, eikä mitään merkkejä ennenaikaisesta synnytyksestä ole, sain hyväksynnän lentämiselle niin lääkäriltä kuin Finnairiltakin. Eilen tosin sain jo sellaisen potkun vatsasta käsin, että päätin olla lähtemättä Ouluun saakka enää ennen synnytystä. Alkaa olla jo vauvan voimat kohdillaan. Hyvä tosin hänen on rehvastella, kun on saanut vesijumpata yötä päivää jo kuukausien ajan.

Matka meni siis hyvin ja lennot menivät hyvin. Mutta matkan päätös. Se oli ihan parasta!

Upea Helsinki-Vantaa
Vielä joulun tienoilla Helsinki-Vantaa remppasi 2B-matkalaukkuhihnatilaa. Tila oli ankea, wc:t eivät olleet käytössä. Plaah.

Mutta nyt. Wau, mikä piristys matkan päätteeksi!Hauki oli minun suosikkini. Yhdessä vitriinissä oli myös majava, jota pieni tyttö ihasteli marsuna, hih :) Taisi kaikkien päivät piristyä näistä taideteoksista ihan yhtä paljon kuin minunkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan