Slider

Ystävänpäivän matkasuunnittelua

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä ystävien seurassa. Mikä sen parempaa? No se tietenkin, että samalla suunnitellaan yhteistä matkaa!

Jo jokusen vuoden olemme pallotelleet ideaa, että vuokraisimme ystävien kesken talon jostain päin Eurooppaa. Aiemmin olemme vain pureskelleet ideaa, mutta nyt olemme lähempänä toteutusta kuin koskaan. Koossa meitä on kolme perhettä, kuusi aikuista ja neljä lasta. Jopa ajankohta on suunnilleen kohdillaan. Enää puuttuu lennot ja talo. Kuulostaa helpolta, eikö? No ei ole.

Ensin katsoimme Italiaa, sitten Espanjaa, sitten Portugalia, sitten taas Italiaa. Välillä poikkesin jo Sveitsinkin puolelle, ja taas palasin rannikkomaihin. Äh, miten matkasuunnittelusta tuli näin vaikeaa?

Lentokentistä matkaamme rajaa se, että haluamme ehdottomasti suorat lennot järkeviin kellonaikoihin. Emmekä tietenkään halua maksaa Euroopan lennoista maltaita. Majoitus saisi olla mukavan miellyttävä, mutta ei mitään ökyilyä. Palvelutkin saisi olla lähellä. Ja vieläpä kohtuullisen ajomatkan päässä lentokentästä (joita on kuitenkin useampia vaihtehtoja). Ei kriteerit ihan pilviä hipoa, mutta siltikään "sitä oikeaa" ei ole vielä osunut kohdalle. Ei edes sellaista, mistä voisi laittaa ehdotuksen muulle porukalle.

Tuskaa.

Niin tuskaa, että täytyy jakaa se kaikkien teidän kesken. Jaettu tuska on pienempi tuska ;) Kenties tämän purkauksen voimin saan vietyä etsintöjä eteenpäin.

Sillä välin otetaan vinkkejä vastaan. Oletko ollut jossain täydellisessä majoituksessa Etelä-Euroopassa? Jos olet, niin kerro ihmeessä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan