Slider

Aurinkorasvojen kunkku

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Pari vuotta sitten siirryimme käyttämään ekologisia aurinkorasvoja. Ensimmäinen kokeilu oli Lovean rasvat. Suojakerroin 15 oli oikein hyvä, mutta 30 rasva oli jo aika tahmeaa. Vedenpitävyys oli tosin erittäin hyvä, mutta jos ei rasvaa jaksa levittää, niin ei siitä silloin mitään hyötyäkään ole. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen näihin rasvoihin.

Barbadokselle mieheni tilasi iherb.com:sta meille ihan uuden tuttavuuden, Kiss My Face -aurinkorasvan.Rasva oli saanut paljon positiivista palautetta, mutta todellisuutta ei voi tietää ennen kuin itse kokeilee. Niinhän mekin luultiin Loveaa käyttäessämme, että se on hyvää. Ja ovathan nekin, mutta verrattuna Kiss My Faceen, en kyllä enää Loveaan palaa.

Ensinnäkin Kiss My Face -pumppupullo on todella hyvin muotoiltu. Rasvaa sai ruiskutettua myös rasvaisilla käsillä ilman lipsumisia, eikä rasvapullo ollut yltä päältä rasvassa käytön jäljiltä. Ja itse rasva. Se oli hyvin levittyvää, imeytyi nopeaan, eikä jäänyt tahmaiseksi iholle. Ihan paras aurinkorasva, johon itse olen koskaan törmännyt.

Niin hyvä tuttavuus, että siitä on pakko huudella kaikille muillekin. Kiss My Face pääsee meidän matkoille jatkossakin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan