Slider

Jouluksi Barbadokselle

perjantai 10. lokakuuta 2014

Lennot varattu. Hotelli varattu. Ja enää pari kuukautta aikaa lähtöön!En edes muista koska olisin ollut matkalla viimeksi niin, että olisin ollut koko kaksi viikkoa samassa hotellissa. Täytyi oikein kaivaa tietoa, koska en oikeasti muistanut. Ja niin se taitaa olla, että olen tasan kerran elämässäni ollut lomalla paikoillani, majoittuen yhdessä samassa hotellissa koko kahden viikon matkan ajan. Se oli tyttöjen kanssa Kosilla, Kreikassa noin vuonna 2000. Vai olimmekohan myös seuraavan kesän Rodoksen reissulla kaksi viikkoa??

Oli miten oli. En ole paikoillaan pysyvää tyyppiä. Kahteen viikkoon pystyisi äärimmäisen rennosti ottaen sisältämään ainakin neljä eri majoitusta eri puolilla kohdetta. Kuten esimerkiksi Seychelleillä, jossa olimme kolmella eri saarella, neljässä eri majoituksessa. Kiire ei tullut, mutta ei aivan vielä tylsääkään.Mitenhän nyt käy? Yksitoista yötä samassa paikassa. Huh, kuulostaa paljolta.

Barbadoksella pitäisi olla kyllä paljon puuhaa, mutta koska mieheni ottaa leijasurffivermeensä mukaan, aloin minä jo kasvattamaan pokkarivalikoimaani Hulluilla Päivillä. Sain tosin vasta neljä kasaan. Tarvitsen ainakin tuplamäärän.Toisaalta on ihan virkistävää päästä koluamaan kokonainen saari päästä päähän ja rannasta rantaan läpikotaisin. Karibian risteilyiden yhden päivän pysähdyksillä kun on aina pitänyt valita parhaat päältä. Kaikkea ei ole voinut nähdä ja tehdä. Nyt saan lukea koko Barbadoksen Lonely Planetin kannesta kanteen ja laputtaa vaikka jokaisen sivun "must do" -merkinnöillä.Silti jännittää. Tämähän on ihan uutta! Tuleeko tylsää? Loppuuko pokkarit kesken? Loppuuko kaikki tekeminen?

Innolla kuitenkin odotan miten käy. Ehkä olen tullut vanhaksi ja nautinkin paikoillaan olosta. Ei tiedä ennen kuin kokeilee :)


4 kommenttia:

 1. kuulostaa mahtavalta. Ja hei, rentouttavaltakin :-) ihanaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan varmasti tulee rentouttava loma. Sellainen tulee varmuudella tarpeeseen tämän syksyn kiireiden jälkeen :)

   Poista
 2. Voi elämä, suunnitelmanne kuulostaa upealta, Barbados on varmasti supermielenkiintoinen paikka!! Viherrän ehkä aavistuksen... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minun mielestä kuulostaa myös upealta :) Juuri messupäivän jälkeen istumaan päässeenä, jalat turtana, olisin jo niin valmis upottamaan jalat rantahiekkaan... tai vaikka uima-altaaseen. Onneksi aika kuluu nopeaan kun on kiirettä ja matka lähestyy pikavauhtia :)

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan