Slider

Hyvän ruuan perässä Tampereella

perjantai 14. marraskuuta 2014

Huonolla menestyksellä.

Tulin Tampereelle töiden merkeissä. Tiesin, että minulla on välissä muutama tunti aikaa ennen uudelleen töihin palaamista. Erinomainen mahdollisuus siis käydä jossain Tampereen uusista ja mielenkiintoisista ravintoloista. Olen lukenut monistakin eri blogeista, kuinka Tampereella on tarjolla herkullista ja mielenkiintoista ruokaa. Sitä minäkin menen Tampereelle nauttimaan.

Noh, kuinkas kävikään. Työt loppuivat suunniteltua myöhemmin. Sauna vai hyvä ravintola? Kädessä Ilta-Sanomat ja kuuden euron kuponki Scandicin alakerrassa olevaan ravintolaan. Sekä ravintolaan toiselle puolelle kaupunkia että saunaan ei olisi aikaa.



Valitsin saunan. Tampereen mielenkiintoinen ruokaravintolatarjonta jääköön toiseen kertaan. Ei sillä, että Scandicin Piazza Foodfactory olisi huono ollut. Club sandwich oli oikein mehevä. Kanaa eikä munaa kumpaakaan ei oltu paistettu liikaa. Palvelu oli ammattitaitoista. Mutta. Tämä amarillomainen hotellin ravintola ei sitten kuitenkaan ollut ihan se mitä hain ;)



Ehdin saunaan. Kuten tavallista, tyhjään, rauhallisen rentouttavaan hotellin saunaan. Hengähtämään ennen illan viimeistä työrupeamaa.

Eiköhän Tampere odota ravintoloineen seuraavaa vierailuani.

Ei auttanut muu kuin maalata punaa huuliin ja palata töiden ääreen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan