Slider

Testissä hyvä käsimatkatavaralaukku lentoyhtiöiden antamissa mitoissa

sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

*Sisältää mainoslinkkejä

Ostin monen vuoden harkinnan jälkeen vihdoin hyvän, takuulaadukkaan käsimatkatavaralaukun. Hyvä käsimatkatavara säästää parhaimmillaan rahaa, jos se on niin tilava, ettei ruumalaukkua tarvitse ottaa lainkaan mukaan, eikä näin ollen maksaa siitä ekstraa. 

Valikoin *Samsoniten laukun, sillä tiedän niiden todellakin olevan takuulaadukkaita. Matkalaukku on minulle sellainen, mitä en todellakaan tule ostamaan joka vuosi, enkä edes joka vuosikymmen. Kun ostan laukun, sen on parempi kestää hamaan tulevaisuuteen. Matkalaukkujen osalta laadukkuus maksaa nopeaan itsensä takaisin. Ostanko vuoden tai parin välein kuudenkympin laukun vai kerran kymmenessä tai kahdessakymmenessä vuodessa reilun satasen laukun. Tietänette vastauksen!

Osta *Samsonite -käsimatkatavara tästä linkistä!Tässä kriteerini käsimatkatavaran valintaan:

Ja todettakoot vielä se, että tämä *Samsoniten laukku täyttää kaikki toivomani kriteerit.

  • Maksimimitat käsimatkatavaralle 55 x 40 x 20 cm - Huom! tämä toimii useimpien lentoyhtiöiden kanssa, mutta ei kaikkien. Muista siis tarkistaa mitat aina lentoyhtiön sivuilta.
  • Kevyt
  • Tilava, eikä pyörät tai muut rakenteet vie liikaa tilaa itse laukusta
  • Takuulla laadukas, kuten jo aiemmin totesin - en myöskään voi sietää, jos pyörät eivät rullaa kunnolla tai vetoketju menee heti rikki 
  • Numerolukitus

Tätä ominaisuutta en osannut edes toivoa, mutta tulipa tämäkin toteutettua tämän Samsoniten käsimatkatavaralaukun kanssa:

  • Vetokahvan saa kahdelle korkeudelle, ja näin myös lapsen on helppo vetää laukkua. Toimii todennäköisesti myös toiseen suuntaan, ja myös piempi ihminen pystyy vetämään laukkua.

Kiinnostuitko? Löydät tämän Samsoniten laukun Amazonin sivustolta tästä linkistä.Katso myös tekemäni video laukusta:

- Video TikTokissa
- Video Instagramissa
- Video YouTubessa

Lapsen unelmien käsimatkatavaralaukku

Kuten tiedämme, toiveita käsimatkatavaralaukkuun on monenlaisia, ja lapsi olisi halunnut, että laukussa on neljä pyörää, jolloin laukkua voisi vetää vierellä.

Minulle tämä ei ole kovinkaan tärkeä kriteeri, sillä tällaiset pyörät vaativat sen, että pyörät on kokonaisuudessaan laukun ulkopuolella. Tämähän tarkoittaa sitä, että käsimatkatavaran maksimikorkeuden huomioiden pyörät vievät osan laukun tilasta.

Nyt, kun minun vielä täytyy varautua vetämään meidän molempien laukut, on tilavuus tätä ominaisuutta tärkeämpi. Laukkuja kun ei voi olla liian montaa, mutta jossain kohtaa, kun lapsi saa oman laukun, tulee se olemaan mahdollisesti tämä:

Samsonite Base Boost Hand Luggage Spinner 55/20, Black (Black)

 


Samsoniten laukkuvalikoima valtava:

Näitä etsiessä täytyy sanoa turvautuneeni myös Amazonin suosituksiin. Siihen, kuinka moni on näitä ostaneet ja mitä Amazon suosittelee. 

Samsoniten valikoima Amazonin sivuilla on aivan valtava, ja olisi ollut ilman näitä suosituksia tosi vaikea lähteä vertailemaan kaikkia mahdollisia laukkuja.

Jos sinä haluat tehdä tarkempaa vertailua, niin tässä vielä linkki *Samsoniten koko valikoimaan Amazonissa.


Mitä kriteereitä sinä arvostat käsimatkatavarassa? Entä kumman mallin näistä laukuista valitsisit? Entä onko sinulla jotain luottomerkkiä matkalaukuissa yleisesti?

 Pysy matkassa mukana:


1 kommentti:

  1. Kieltämättä Samsoniten matkalaukut ovat kyllä laadukkaita. Itsellläni ei ole käsimatkatavaralaukkua, mutta jos jonkun ostaisin, niin kyllä se ilman muuta Samsonite olisi. Ja on tuo joskus mielessä kyllä käynyt, eli voi hyvin olla, että tulevaisuudessa tulee ostettua.

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan