Slider

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

torstai 4. huhtikuuta 2024

 *Sisältää mainoslinkkejä

Törmäsin jo viime kesänä yhteen *Amazonin myydyimmistä naisten uimapuvuista. Jo silloin ihastelin uikkarin kauneutta, ja somessa vastaava uimapuku tuli vastaan pariin otteeseen. En kuitenkaan silloin vielä tilannut tätä kyseistä uimapukua. 

Hyvä uimapuku naisille

Uimapuvun tilaaminen tuntui minusta riskiltä, sillä koon valitseminen ja laadun varmistaminen on todella paljon helpompaa kivijalkaliikkeessä kuin netissä. Varsinkin, kun uikkarin merkki, Cupshe, ei ollut minulle aiemmin tuttu.

Arvioiden määrä kannusti tilaamaan

Meidän viime viikon Välimeren risteilylle minun oli hankittava uusi uimapuku, ja nyt uskaltauduin tilaamaan tämän *kauan haikailemani uikkarin. Amazonissahan on aivan valtavasti arvioita varsinkin näistä suosituimmista tuotteista, ja sen puolesta tilaaminen tuntui - pitkän harkinnan jälkeen - turvalliselta. Useat olivat kommentoineet juurikin niitä kriteereitä, mitä itse epäröin, eli vastaako uikkari kokoaan ja millainen laatu on. Ja eihän tämä nyt tietysti olisi yksi suosituimmista Amazonin uikkareista, jos se ei olisi hyvä.

Amazonin sivulta löytyy myös tarkka kokotaulukko, joten olisin myös voinut mittailla itseni ja tilata uikkarin vieläkin varmemmin perustein. En kuitenkaan tehnyt näin, vaan luotin muiden uikkarin ostaneiden arvioihin.

Paras uimapuku ikinä!

Voinkin kertoa myös omasta puolestani, että kyllä kannatti tilata! 

Tämä on paras uikkari, mitä minulla on koskaan ollut!

Kriteereinä minulla oli tietysti sen ulkoasu ja laatu, kuten jo kerroin, mutta myös se, että uimapuku on napakka ja pitää vatsamakkarat kurissa.

Katso video uikkarista:

Jos haluat nähdä videolla, miltä uimapuku näyttää, käy kurkkaamassa video uikkarista tileiltäni:

Naisten uimapuku

Tämä Amazonin yksi suosituimmista uimapuvuista on siis:

 • Todella kaunis
 • Tummy control - eli pitää vatsamakkarat kurissa 
 • Todella laadukas, eikä ainakaan yhden viikon matkan aktiivisesta käytöstä näytä edes siltä, että sitä olisis käytetty
 • Vastaa kokoaan, joskin osassa kommentteja oli, että kannattaa valita normaalia pienempi koko. 
 • Saatavilla todella monessa eri värissä. Jopa niin monessa, että oli vaikeaa valita vain yhtä.

Itse käytin tätä uikkaria myös toppina pitkän hameen kanssa Mykonoksen kylän kujilla kävellessä. Uikkari on siis todella monipuolinen. En pysty liikaa tätä nyt hehkuttamaan, sillä tässä oli minusta kaikki kohdillaan.

Osta uimapuku tästä:

Jos sain sinutkin innostumaan tästä uikkarista, niin pääset ostamaan sen tästä linkistä:

Cupshe Women's Swimsuit, Ruffle V-Neck Monokinis, Tummy Control, One Piece Swimwear

Muiden arvioita uikkarista:

Enkä todella ole siis ainoa, joka hehkuttaa tätä uikkaria. Tässä muutama uikkarin ostaneen palaute Amazonin sivustolta:

"En ole koskaan ennen käyttänyt näin kaunista uimapukua, joka on edullinen ja silti laadukas!!! Todella tyylikäs ja hieman muotoileva vaikutus.
Tilasin normaalia pienemmän koon (joidenkin arvostelujen perusteella). Kaikki pysyy paikoillaan uimapuvun kanssa. Ja se erittäin tyylikkäässä, naisellisessa lookissa! Tilaan heti toisen eri värisenä!"

"Rakasta tätä uimapukua. Se sopii todella hyvin. Olen hyvin vaikuttunut!"

"Ensimmäinen uimapukuni ja rakastan sitä. Kahden lapsen jälkeen vatsani ei valitettavasti ole enää niin timmi kuin ennen. Mutta tämän uimapuvun kanssa tunnen oloni superkauniiksi ja kaikki pysyy oikeilla paikoillaan!"

Tässä vielä kuva, miltä uikkari näyttää Amazonin sivustolla (ja on muuten aika kaunis tämäkin kuosi):

Cupshen muu valikoima Amazonissa

Uimapuku oli niin hyvä, että aloin jo katsoa muuta Cupshen valikoimaa Amazonissa. Merkiltä löytyy näemmä ihan tosi paljon kaikkea ihanaa rannalle ja kesään. 

Amazonin suosituin uimapuku

Päivitys 4.4.2024

Uikkari on ollut nyt minulla todella aktiivisessa käytössä jo vuoden verran, ja edelleen voin todeta tämän olevan paras uikkari, minkä olen koskaan omistanut. Uikkari ei ole kulunut tai venähtänyt yhtään, vaikka olen pessyt tämän pesukoneessa ja käyttänyt monen monta kertaa. Tämä on siis ollut mukana Välimeren risteilyn lisäksi Suomen kesässä yhden kauden ja sen lisäksi jo kahdella viikon vesilomalla. Tämä on siis uinut useita kymmeniä kertoja sekä kloorivedessä että meressä.

Nyt katselinkin jo toista kuosia

Pysy matkassa mukana:

3 kommenttia:

 1. Onko tässä rintojen kohdalla minkäänlaisia pieniä toppauksia vai onko siinä kohdassa vain sama kangas kuin muualla?

  VastaaPoista

 2. Oi kuinka kaunis uimapuku! Nettikaupasta tulee todella harvoin tilattua vaatteita, sillä uusia uusia harvemmin tarvin ja haluan päästä myymälässä sovittamaan vaatteita ennen ostopäätöstä. Yhden juhlamekon uskaltauduin viime talvena netistä tilaamaan ja se oli onneksi sopiva. Onneksi uskaltauduit tilaamaan nämä uikkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan sama! Harvoin mitään ostan, ja sitten jos ostan, haluaisin sovittaa ennakkoon. Onneksi kuitenkin uskalsin tilata tämän. Niin paljon oli hyviä arvioita, eikä tosiaan ihmekään.

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan