Slider

Bongattiin parhaat Karibian risteilytarjoukset

torstai 23. maaliskuuta 2017

Nyt se tapahtuu! Pääsemme vihdoin takaisin Karibialle ja, jippiii, Karibian risteilylle!Viime Karibian reissusta alkaa olla jo kaksi ja puoli vuotta aikaa. Silloin olimme viettämässä babymoonia Barbadoksella. Edellisestä Karibian risteilystä - siitä onkin sitten jo kolme ja puoli vuotta aikaa. Tällaisen risteilyjen superfanin onkin siis jo todella korkea aika palata lauleskelemaan:

"Love boat, soon will be making another round. Looooove booooat. Promising something for everyone."

Trallalalllallaaaaa!

Risteilylle lähdemme loppusyksystä ja toteutamme sen yhteistyössä Risteilykeskuksen kanssa, jolta saimme pienen lisäalennuksen matkastamme. Tämä ei olisi kuitenkaan meille riittänyt, sillä unelmoimme aika kalliista risteilystä: Royal Caribbeanin yhden suurimman laivan, Oasis of the Seas -laivan viikon mittaisesta risteilystä.

Haluan matkustaa paljon, jonka vuoksi jokainen matka on saatava edullisella. Ongelmana usein on kuitenkin se, ettei mikä tahansa taso enää käy.Risteilykeskus onkin aivan paras blogiyhteistyökumppani, sillä heidän tarjouksensa olivat mitä parhaimmat. Saimme risteilystä blogiyhteistyöalennuksen lisäksi ihan kaikille kuuluvan 35 prosentin alennuksen ja 100 dollaria käyttörahaa laivalle tuhlattavaksi. Eikä alennukset loppuneet tähän. Risteilykeskuksella oli vielä kampanja, missä Royal Caribbeanin risteilyillä lapset pääsevät veloituksetta majoittuessaan lisävuoteissa. Saimme täten vielä kolmanneksen matkan hinnasta pois.

Maksoimme risteilystä pilkkahinnan. Hinnaksi jäi vain reilut 60 euroa yöltä henkeä kohti yhdellä maailman suurimmista ja hienoimmista risteilijöistä. Hintaanhan kuuluu majoituksen ja saarien välisten kuljetusten lisäksi myös kaikki ruuat. Mahtavaa!Blogialennus ei senkään vuoksi olisi riittänyt, että matkaan lähtee myös ystäväperheemme. Kenetpä saisi houkuteltua risteilyseuraksi näyttämällä useiden tuhansien eurojen hintalappua? No ei minua ainakaan, vaikka risteilyitä rakastankin. Ystäväperheellämme on kaksi lasta, joten heidän risteilynsä olisi ollut jo puoleen hintaan pelkästään lapsikampanjan vuoksi, mutta nyt hekin saivat toki myös 35 prosentin alennuksen ja 100 dollarin käyttörahaa.

Näin keväällä on ilmeisesti paras aika bongata alennuksia seuraavan talven risteilyille. Me olimme ihan viime tipassa liikkeellä, sillä hyttejä ei ollut enää montaa jäljellä haluamallemme risteilylle, eikä alennusaikaa ollut jäljellä enää kauaa. Osa alennuksista on jo tältä erää päättynyt, mutta osa kampanjoista on voimassa vielä tämän kuun loppuun. Jos siis haluat ensi talvena risteilemään edullisesti, kannattaa käydä kurkkaamassa Risteilykeskuksen tarjoussivua. tarjouksia kun on vielä voimassa, ja uusia tarjouksia varmasti tulee jatkuvasti. Ja vaikka meidän risteily olikin lähes loppuunmyyty, on Karibia täynnä risteilyjä ja risteilijöitä. Jokainen halukas pääsee varmati risteilemään.

Yhteistyössä: Risteilykeskus

Kuvat on kolmelta aiemmalta Karibian risteilyltäni. Koosteen aiemmista risteilyistä löydät tästä linkistä.

Pysy mukana matkassa:

14 kommenttia:

 1. Wihii, tervetuloa risteilyfanien joukkoon! Meillä koittaa tänä syksynä kymmenes risteily Karibian-risteilijällä ja tällä kertaa suuntaamme Välimerelle yhteistyössä Risteilykeskuksen kanssa. Laivana meillä on Norwegian Epic ja hyttinä The Haven sviitti. Supermahtavat edut mekin nappasimme, mutta niistä lisää sitten aikanaan.

  Anyway, jään odottamaan innolla postauksiasi Oasisksesta. Me nimittäin olimme jo ihan hilkulla pistämässä kiinni sisaraluksen Alluren, mutta oranssi ja epävakaa mies rupesi epäilyttämään. Siitä syystä meidän psyykkeelle turvallinen Välimeri tänä vuonna, mutta ties millä alueella ja laivalla teemme sitten risteilyn numero 11. Royal Caribbean kun on hyvin vahva ehdokas perheellemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Teillä noita risteilyjä on kyllä ehtinyt kertyä - teillähän pitäisi melkein jo olla hytin oveen liimattuna kuvakollaasi kaikista risteilyistänne, hahhaa :D

   Oranssista, epävakaasta miehestä ei tosiaan tiedä. Toivottavasti ei pääse reissua häiritsemään toimillaan.

   Poista
 2. Vitsi, miten mahtavaa! Nyt olisi juuri oikea hetki miettiä ensi syksyn ja talven matkoja, mutta työ- (ja raha-)tilanteen vuoksi ei uskalleta tehdä mitään. Täytyy malttaa odotella vakaampia aikoja.

  Mutta täytyy sanoa, että tosi hyvän tarjouksen olette löytäneet. Ja ymmärrän kyllä myös Kirsin epäluulon oranssia miestä kohtaan. Itse olen miettinyt ihan samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös pitkään ollut tilanne, ettei näin pitkän tähtäimen suunnitelmia olla voitu tehdä, mutta nyt uskallettiin pitkästä aikaa tehdä varaukset jo tässä vaiheessa, vaikka matkaan on vielä kuukausikaupalla aikaa.

   Oranssi mies on pistänyt täälläkin mietityttämään, toivottavasti huoleen ei ole aihetta.

   Poista
 3. Saako kysyä, että kuinka paljon tuli kokonaisuudessaan hintaa reissulle?
  Itsellä on ollut haaveena jo pitkään päästä Karibian risteilylle :)
  http://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä, mutta vielä minulla ei ole siihen vastausta, kun emme vielä ostaneet lentoja. Katsomme vielä hetken, millaisia tarjouksia tulee vastaan. Vuoden 2013 joulunalusristeilyllä meillä meni kaikkinensa (lennot, hotellit, vuokra-autot, risteily, retket) 1 374 euroa per pää. Siitä kirjoittelin postauksen: http://www.lahdetaantaas.fi/2014/01/karibian-risteilyloma-paketoituna.html

   Nyt tietysti on hieman isommat kustannukset, kun lentoja täytyy ostaa kahden sijasta kolme ja risteilykin on alennuksista huolimatta kalliimpi. Risteily on kyllä todella edullinen tapa nähdä Karibiaa. Suosittelen! :)

   Poista
 4. Mahtavat tarjoukset saitte! Mikä reitti teille valikoitui?

  Me liplatellaan reilun viikon päästä, kylläpä Karibialle olikin jo ikävä! Meillä edellisestä risteilystä tuli myös 2,5v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö saatukin! Satamina meillä on Jamaika, Haiti ja Meksiko - tällä kertaa mentiin laivan perusteella ja kohteet on sitten tylsemmät. Kaikkea ei näköjään voi kerralla saada :)

   Minäkin lähtisin niiiin mielellään vaikka heti jo risteilylle. Näin pitkän aikavälin suunnitelmat on siitä tylsiä, että matkaa täytyy odottaa niin kauan :D Ihanaa risteilyä teille!

   Poista
 5. Karibia se on vaan niin <3 enkä valittaisi risteilynjälkeisestä suunnitelmastakaan ;)

  T. Matkanjohtaja nro 2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Koko reissu tulee olemaan varmasti mieletön!! :)

   Poista
 6. Onko kertomasi 60 euroa yöltä henkeä kohden laskettu myös lapselta? Eli yhteensä hytti 180€/yö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutakuinkin summa on tuo, eli laskin myös lapselle hinnan, kun siihen tietysti kuuluu kaikki ruuatkin.

   Poista
 7. Hyvältä kuulostaa!:) Karibian risteily kuulostaa aika houkuttelevalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karibian risteilyt on ihania. Niihin jää niin helposti koukkuun :)

   Poista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan