Slider

Murtovarasapinoita Malesiassa

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Eläimet on fiksuja. Ja suloisella olemuksellaan niin kovin viattoman oloisia. Olin kyllä aiemmin tietoinen, että apinat varastavat turistien eväitä kovinkin röyhkeästi. Jollei ruuistaan osaa pitää riittävän tiukasti kiinni, on ne salamana menetetty. Murtovarkaudet olivat minulle aivan uusi kokemus.

Jo joitain vuosia sitten olimme Malesiassa Pangkorin saarella. Siellä näitä ihania suloisia apinoita vilisi ympärillä yhtenään. Nämä apinat eivät olleet niin kesyjä, että ne olisi tullut ihan kädestä asti viemään turistien tavaroita ja ruokia, mutta nämä apinat olivat keksineet vielä paremman keinon varkauksiin.

Parvekkeen ovessa oli varoituskyltti, joka kehotti olemaan syöttämästä apinoita JA pitämään ovet lukossa. Mitä ihmettä?Hetken aikaa kummastelimme jälkimmäistä kehotusta. Emme kauaa. Pian huomasimme miksi kyltit oli oviin laitettu. Pitkähäntäinen murtovaras hyppeli parvekkeelta parvekkeelle kokeillen järjestelmällisesti ihan jokaista parvekkeen ovea - sillä erää onneksi tuloksetta.Voisin kuvitella, että yksi jos toinenkin kerta hotellin asukkaat ovat jättäneet parvekkeen oven lukitsematta. Mistäs muusta nämä apinat olisivat murtoyrityksiä edes keksineet. Minä en ainakaan koskaan haluaisi kokea sitä, miltä hotellihuone näyttää sen jälkeen, kun pari murtovarasapinaa olisi päässyt sisään tekemään tuhojaan.

Niin suloisia, mutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan