Slider

Piristävä kylpyläloma ystävien kesken @ Holiday Club Tampere

keskiviikko 12. elokuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö: Holiday Club Resorts Oy

Mikä ihana naisten viikonloppu meillä olikaan!

Serkkuni täyttää tänä syksynä pyöreitä, ja veimme hänet yllätyksenä Holiday Club Tampereen kylpylään viikonloppulomalle. Meillä oli sanoinkuvaamattoman ihana ja rentouttava viikonloppu. Ohjelmassa oli pääsääntöisesti juoruilua ja rentoa yhdessäoloa hotellissa, kylpylässä ja kylpylän yhteydessä olevissa ravintoloissa. Tämän lisäksi nappasimme hotellin vuokrapyörät, ja poljimme muutaman minuutin matkan Tampereen keskustaan Roof Walk Finlayson -kattokävelykierrokselle.Meillä oli juuri sopivasti ohjelmaa, ja kuitenkin riittävän paljon sitä, mikä kunnon kylpylälomaan kuuluukin, eli ihanaa rentoutumista. Holiday Club Tampereen kylpylän puitteet ovat kuin olisimme olleet ulkomailla, ja juuri nyt sitä fiilistä olen kaivannutkin. Voin täydestä sydämestäni suositella piristävää viikonloppulomaa ystävien kesken juuri täällä!

Upeissa maisemasviiteissä kelpasi viettää aikaa


Majoituimme Tampereen kylpylässä kahdessa maisemasviitissä. Nämä olivat täydelliset tarkoitukseemme ja toki myös tähän maailman tilanteeseen, kun ravintoloissa roikkuminen ei ehkä ole se ensimmäinen vaihtoehto. Toki ruokailimme kylpylän yhteydessä olevissa ravintoloissa, mutta vietimme aikaa myös huoneissa omalla porukalla. Eikä ollut valittamista. Holiday Club Tampereen maisemasviiteissä on tilava olohuone, erillinen makuuhuone, parveke, kaksi wc:tä ja sauna. Sviiteissä on lisäksi keittiön tapainen järjestelmä, missä on jääkaappi, mikro ja muutamia astioita, kuten aterimia ja laseja. Varsinaista keittiötä täällä ei kuitenkaan ole, ja esimerkiksi allas ja liesi puuttuvat kokonaan. Sehän ei meitä toki haitannut, kun emme me kylpylään ruokaa lähteneetkään valmistamaan, vaan tarkoitus oli hemmotella itseämme päästä varpaisiin ja vatsan kautta ravintolapalveluita hyödyntäen.


Maisemasviitin ehkä paras osuus oli parveke. Meille sattui tämä ihana elokuinen helleviikonloppu, ja parvekkeella oli mieletöntä viettää iltaa auringon laskiessa Näsijärven taa. Mikä mieletön sijainti tällä hotellilla ja näillä parvekkeilla!


Keksimme toki yhden valituksen aiheen: wc-paperirulla oli laitettu väärin päin telineeseen, heh!

Hemmottelua kylpyläosastolla


Holiday Club Tampereen kylpyläosasto on ainakin Holiday Club Saimaan ja Turun Caribian kylpylöihin verrattuna pienehkö ja täten enemmän aikuiseen makuun. Juuri tämän vuoksi valitsimmekin aikuisten kesken juuri tämän kylpylähotellin. Toki kylpylässä oli myös lapsia ja pienten lasten allas, mutta me saimme tällä kertaa viettää aikaa nauttien rauhassa porealtaiden poreista.

Aina jaksan toitottaa tätä samaa, mutta kylpyläloman parhautta on aina se, kun saa hipsiä suoraan huoneesta kylpytakit päällä kylpyläosastolle! Kylpytakit ja tossut kuuluvat huoneen hintaan ainakin näissä Holiday Club Tampereen sviiteissä.

Poreista nousimme välillä allasbaarin puolelle, ja kippistelimme kylpytakit päällä kuohuviinillä ja tilasimme niiden seuraan pientä suolaista grillistä. Allasbaarin ruokalistalta löytyy salaatti, burgeri, falafelit ja muun muassa tämä meidän tilaama allaskori ranskalaisilla, juustotäytteisillä jalapenoilla ja friteeratulla broilerilla.
Tunnelma kylpylän puolella oli todella rauhallinen. Altaissa meidän kanssamme yhtä aikaa oli vain kourallinen porukkaa, ja sekä tavallisessa saunassa että höyrysaunassa olimme täysin oman porukan kesken. Lienekö syynä helleviikonloppu, joka on saanut ihmiset pysyttelemään ulkotiloissa. Oli syy mikä tahansa, meille tämä ihana rauha ja väljyys kelpasi erinomaisen hyvin!Holiday Clun Tampere -kylpylän sijainti järven rannalla, vain kilometri keskustasta


Jos saan vielä tässäkin asiassa hehkuttaa Holiday Club Tampereen kylpylää, niin sen sijainti oli paljon keskeisempi, mitä olin ajatellut. Kuvittelin, että se olisi hieman syrjemmässä, ja niin se toisaalta olikin. Poissa keskustan liikenteen hälinästä. Mutta vain kilometrin päässä keskustasta! Mikä mahtava yhdistelmä!

Mennessä nappasimme yhden meistä Tampereen rautatieasemalta kyytiin, ja matkaa oli enää puolisentoista kilometriä kylpylälle. Mitä ihmettä! Samoin kävi, kun vuokrasimme polkupyörät ja poljimme Tammerkosken varrelle Finlaysonin kattokävelylle. Kaivoin kännykän muutaman minuutin polkemisen jälkeen katsoakseni karttaa, ja kappas, olimmekin jo perillä. Mahtavaa!

Holiday Club Tampereen aktiviteetit - vuokrapyöriä, kuntosali ja koko Tampereen tarjonta


Holiday Club Tampereen sijainti tietysti mahdollistaa sen, että kaikki Tampereen aktiviteetit ovat vain muutamien minuuttien matkan päässä kylpylähotellilta. Särkänniemi, pupukahvila (vai oliko se kissakahvila?), museot, teatterit, leikkipuistot, keskusta - no, kaikki!

Lisäksi Holiday Club Tampereen yhteydessä on erinomainen kuntosali. Meille sattui niin kaunis ja aurinkoinen viikonloppu, että vaikka meillä oli salivaatteet mukana, emme lopulta käyneet salilla. Ehtii sitä sitten syksylläkin.

Aurinkoinen viikonloppu mahdollisti kuitenkin sen, että vuokrasimme kylpylän Jopot, ja polkaisimme keskustaan, minne ei tosiaan ollut kuin muutaman minuutin matka. Pyöriä ei pysty varaamaan ennakkoon, vaan niitä voi vuokrata joko tunnista kuuteen tuntiin sen mukaan, mitä niitä on vapaana. Meidän vuokra-aikanamme pyöriä oli vapaana juuri kätevästi neljä kappaletta. Enempää emme olisi tarvinneetkaan.

Olipa ihanan idyllistä polkea tätä ihanaa järvenrantamaisemareittiä keskustaan. Mikä ihana kesäkaupunki Tempere onkaan!

Aamiaisen kruunasi musta makkara


Holiday Club Tampereen aamiainen tarjoillaan alakerran ravintola Cottonissa. Tila on kivan viihtyisä, onhan se myös illallisravintola. Tarjolla on kaikki, mitä hyvään hotellin aamiaiseen kuuluukin, mutta tähän lisänä on mustaa makkaraa. Mitenkäs muutenkaan, kun olemme Tampereella! Minun molempiin aamiaissetteihin tietysti kuului musta makkara! 
Holiday Club Tampereen yhteydessä olevat ravintolat


Testasimme Holiday Club Tampereen yhteydessä olevat kaikki kolme ravintolaa: Cottonin sekä aamupalalla että illallisella, Classic Pizzan pizzat sekä vielä allasbaarin herkutkin.

Ensimmäisen illallisen söimme ravintola Cottonissa sisätiloissa. Emme silloin vielä tajunneet, että ruuat olisi saanut tilattua myös ulkona Näsijärven rannalla olevalle terassille. Toki Cottonin tunnelmallinen miljöö oli myös mukava testata.

Ruoka Cottonissa oli todella maukasta. Pintasavustetun lohen savuinen tuoksu tulvahti pöytään samalla sekunnilla kun sain annoksen eteeni. Ihanaa! Muidenkin annokset näytti hyviltä, mutta pystyin keskittymään vain omaani.

Helteisenä lauantaina ruokailimme vain ja ainoastaan ulkoterassilla, ja sinne pystyi tilaamaan molempien, Classic Pizzan ja Cottonin annoksia. Mikä mahtava tuuri kävi, kun saimme vielä yhden näin upean kesäpäivän ja vielä näissä maisemissa!
Alennuskoodi Holiday Clubin kylpylälomiin


Muistathan, että Holiday Clubin lomatestaajana minulla on ilo ja kunnia tarjota alennuskoodi kaikkiin Holiday Clubin kylpylälomiin myös lukijoilleni!

-15 % alennus koodilla LAHDETAANTAAS Holiday Clubin verkkokauppaan. Tarjous on voimassa 31.3.2021 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.


Lomatestaajan pestini ansiosta pääsen tutustumaan vuoden aikana viiteen eri Holiday Clubin kylpylään. Kesän alussa vierailimme Turun Holiday Club Caribiassa ja syyskuussa olisi tarkoitus tutustua Vuokatin Holiday Club Katinkultaan. Toivon mukaan vielä loppuvuonna pääsemme käymään myös pohjoisemman Suomen kylpylöissä.

Lue lisää muista Holiday Clubin kohteista


Olen koonnut kaikista kylpylälomistani kirjoittamat kirjoitukset Kylpylälomat -sivun alle. Voit tutustua myös muihin lomatestaajiin ja heidän blogeihinsa Holiday Clubin lomatestaaja-sivulta tästä linkistä.

Pysy matkassa mukana:

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kotimaan matkailua! Miten näkyi koronajärjestelyt kylpylässä?

  VastaaPoista
 2. Onpa kätevä yhdistää kylpylälomaan ripaus kaupunkivisiittiä! Tuo kattokierros kuulostaa yhtä kiinnostavalta kuin lokoisa kylpyläloma. Tampere on kaunis kaupunki. Lisäpisteet tilavasta järvelle avautuvasta parvekkeesta!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen kylpylä tämä, ja parveke vallan huikea! Ihan en kyllä ole varma, rohkenisinko tuolle kattokierrokselle :D
  Omakohtaisesti kylpylät vähän näin korona-aikaan on niitä kohteita, joihin ei oikein tee mieli mennä. Tuntuu, ettei osaisi nyt rentoutua toivotulla tavalla kun miettisi vaan koronariskiä, vaan jahka tilanne normalisoituu niin eiköhän se kylpyläinnostus taas palaa.

  VastaaPoista
 4. Tuttu hotelli. Ollaan koirien ja lasten kanssa oltu ihan tuossa samassa huoneessa :)

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan