Slider

Sisäleikkipuistojen eliittiä: Angry Birds Activity Park Saimaa

sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Kaupallinen yhteistyö: Holiday Club 

Ensisilmäyksellä Holiday Club Saimaan vieressä oleva Angry Birds Activity Park näyttää kuin miltä tahansa sisäleikkipuistolta. On pallomerta, kiipeilemistä, putkia ja liukumäkiä. Polkuautoja, millä ajella rataa pitkin. Kuvista olin nähnyt paikan leffateatterin, ja sen ajattelin olevan kiva lisä tavanomaiseen sisäpuistoon. Mutta mitä vielä! Nämähän olivatkin vasta alkua.Tekemistä isoille ja pienille - myös aikuisen helppo innostua leikkimään


Kokonaisuudessaan parasta tässä Angry Birds Activity Parkissa oli se, että siellä oli tekemistä kaiken ikäisille. Ja en siis puhu vain lapsista, vaan myös aikuisista. Yleensä sisäleikkipuistoissa saa lähinnä ryömiä liian ahtaita putkia pitkin pienen lapsen perässä tai vaihtoehtoisesti istua odottamassa isomman lapsen leikkien loppumista. Täällä sai painella menossa mukana ja puuhata itsekin täysillä.


Ensimmäinen innostuksen aihe oli vaijeriliuku, jossa samalla sai iskeä "kivikasan" possuineen kumoon - ihan kuten Angry Birdsissä kuuluukin. Lapset toki innostuivat jo paljon ennen, mutta vaijeriliu'ussa nauroimme kaikki. Siellä me kasattiin ja liu'uttiin ihan koko porukka. Koko porukalla tarkoitan itseäni ja 4-vuotiasta tytärtäni sekä Savonlinnasta meidän päiväseuraksi saapunutta ystävääni ja hänen 3- ja 7-vuotiaita lapsia.Saatoin innostua hieman myös polkutraktoreista :D
Juuri kun olin näihin aktiviteetteihin tyytyväinen, muistimme yläkerran. Se oli tarkoitettu isommille lapsille ja siellä sitä kaikkien yhteistä tekemistä vasta olikin. Ehdottomana parhaimmistona James Bond -tyylinen laserhuone, jossa on tarkoitus päästä huoneen päästä päähän koskematta laservaloihin, sekä hyppytorni, mistä hypätään ison ilmalla täytetyn patjan päälle. Lapset loikkivat tuon tuosta, mutta itselläni meni vaivaiset minuutti ja kolmekymmentä kahdeksan sekuntia, ennen kuin pääsin tornista alas. Hypäten kuitenkin. Ylhäältä käsin parinkin metrin korkeus näyttää paljon korkeammalta kuin se oikeasti onkaan.


Kaiken tämän kanssa meillä meni ensimmäisenä päivänä kolmisen tuntia ja toisena päivänä vielä puolitoista tässä puistossa. Toisena päivänä emme ehkä olisi enää menneet, mutta toisen päivän lipun sai kymmenellä eurolla, ja se oli summa, minkä viitsi uusintavierailusta maksaa, vaikka juuri edellisenä päivänä jo olimmekin kiertäneet koko puiston.Samalla reissulla kylpylään


Parastahan tässä on se, että puisto sijaitsee aivan Holiday Club Saimaa -kylpylähotellin vieressä. Kylpylän ja Angry Birds -puiston yhdistämällä pitkä viikonloppu loppuu auttamattomasti kesken. Vielä, kun sekaan heittää vielä kaiken muun kylpylän ympäristön, voisi paikalla viettää varmastikin kokonaisen viikon. Koulujen syysloma-aikoja odotellessa.

Lue lisää Holiday Club Saimaan kylpylästä ja sen tarjonnasta aiemmasta kirjoituksestani tästä linkistä.Alekoodi Holiday Club Saimaalle


Jos olen saanut sinut vakuutettua siitä, että Holiday Club Saimaalla kannattaa viettää viikonloppu, pitkä tai normaalin pituinen, tai miksei vaikka koko syyslomaviikko, hyödynnä ihmeessä alennuskoodia. Koodilla LÄHDETÄÄNTAAS saat 15 % alennuskoodin verkkokauppaan Holiday Club Saimaalle. Tarjous on voimassa 22.12.2019 saakka ja koskee Saimaan kaikkia majoituksia saatavuuden mukaan. Varaamaan pääset tästä linkistä.


Pysy matkassa mukana:

4 kommenttia:

 1. Hei, tämähän vaikuttaa mukavalta paikalta! Jopa aikuisille. Itseäni alkoi mm. tuo lasersädepujottelu heti kiinnostamaan. Varmasti olisi lasten mieleinen vloppu, kun pääsee vuorotellen kylpylään ja leikkipuistoon. Kumpi keräsi muuten suuremmat pisteet perheen pienimmiltä?

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä! Angry Birdsin brändin voimakkuudesta voisi kertoa esimerkkinä, että kun lähiseuduillemme Espoon Suurpeltoon avattiin Angry Birds -leikkipuisto, niin pitihän sitä käydä katsomassa, kahden aikuisenkin, ilman, että mukana oli yhtään lasta!

  VastaaPoista
 3. Harmi ettei ole lapsia, joiden varjolla mennä seikkailemaan. Tai tietty, jos vie lapseni lapsen. Varmasti muksuille kiva paikka, missä aika kuluu ja energiaa palaa.

  VastaaPoista
 4. Onpa mainio koko perheen aktiviteettipuisto! Omat lapset ovat jo lentäneer pesästä, mutta vinkkaan tästä tutuille😊

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Testissä Amazonin suosituin uimapuku - paras uimapuku ikinä!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan