tag:blogger.com,1999:blog-2528001973717342555.post6468073056547969460..comments2024-03-17T09:12:17.361+02:00Comments on Matkablogi Lähdetään taas: Japanilaisten ylpeys Kobe-härkä - 100 grammaa 75 eurollaTeijahttp://www.blogger.com/profile/00705105226086938707noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2528001973717342555.post-46334474717818884352015-03-08T13:28:09.250+02:002015-03-08T13:28:09.250+02:00Kiitos! On jäänyt kyllä tämä kokemus mieleen, eikä...Kiitos! On jäänyt kyllä tämä kokemus mieleen, eikä varmaan ihan hevillä unohdu. Toivottavasti suomalaiset ymmärtävät kobe-lihan harvinaisuuden ja käyvät Salud-ravintolassa sitä testaamassa. On se vaan hintansa arvoista! Teijahttps://www.blogger.com/profile/00705105226086938707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2528001973717342555.post-34680700861355055282015-03-08T10:09:49.755+02:002015-03-08T10:09:49.755+02:00Erinomainen stoori.. bongasin tämän nyt kun tamper...Erinomainen stoori.. bongasin tämän nyt kun tamperelaiseen Salud-ravintolaan tulee tuo kobe listalle. Hintalappu lienee vähän eri.. luulen :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2528001973717342555.post-60992643677359424342014-09-20T14:35:36.405+03:002014-09-20T14:35:36.405+03:00Onneksi Kiotossa oli tämä ravintola, josta sai kob...Onneksi Kiotossa oli tämä ravintola, josta sai kobea. Tokiossa valitsemamme ravintola ei nimittäin ollut auki, kun yritimme sinne.<br /><br />Keväällä olin sitä mieltä, että kobe-härkäkokemukseni oli ainakin itse järjestettynä ainutlaatuinen, mutta nyt jälkikäteen ajateltuna voisin hyvin syödä sitä uudelleen jos Japaniin vielä päädyn. Varsinkin, jos joskus lähdemme sinne mieheni kanssa. Olen sitä mieltä, että kaikkien pitäisi päästä kokemaan kaikki hieno mistä itsekin olen pitänyt, ja kobe-härkää veisin kyllä mieheni syömään.Teijahttps://www.blogger.com/profile/00705105226086938707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2528001973717342555.post-89460508048402578352014-09-19T10:01:25.208+03:002014-09-19T10:01:25.208+03:00No tottahan toki Kobessa pitää syödä lihaa! Näyttä...No tottahan toki Kobessa pitää syödä lihaa! Näyttää muuten aivan älyttömän hyvältä, ja juuri samoin sanoin kuvailisin lihaa: suussa sulavan pehmeää, astetta "kevyempää" kuin vaikkapa kotimainen liha. Riittahttp://masutoaitemu.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2528001973717342555.post-35410168314335131182014-05-26T08:24:34.565+03:002014-05-26T08:24:34.565+03:00Pyysimme Kobe-lihan kypsytettynä sellaiseksi, mill...Pyysimme Kobe-lihan kypsytettynä sellaiseksi, millaisena se on parhaimmillaan. Kokki kertoi tekevänsä lihan mediumiksi. Erinomaista oli. En tosin tiedä yhtään, miltä se raaempana sitten maistuisi. Ei varmaan pahaa silloinkaan :)<br /><br />Sushikalat olivat lähes kaikki raakoja. Tokion kalatorilla meidän susheista yksi lohi oli hieman kypsytetty päältä. Samaan tapaan kuin mitä Suomestakin joistain ravintoloista saa. Söimme kalaa Japanissa tosin ihan paistettunakin ei-sushiravintolassa. Teijahttps://www.blogger.com/profile/00705105226086938707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2528001973717342555.post-36638314137339713502014-05-26T01:03:29.056+03:002014-05-26T01:03:29.056+03:00Eikö liha ollut raakaa? Entä kalat? Tarkoitan mm. ...Eikö liha ollut raakaa? Entä kalat? Tarkoitan mm. sushia???Anonymousnoreply@blogger.com